30 12
發新話題

[Counter-Strike] +_PrInCe團喪c服#2 個admin係大晒 @@

[Close]

+_PrInCe團喪c服#2 個admin係大晒 @@

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你係你個團ser咪又係大哂!!
槍ser用線

引用:
原帖由 siuf0ng 於 2009-10-25 13:38 發表
槍ser用線
因為我整緊bm

我睇住你用線走佬bo

引用:
原帖由 siuf0ng 於 2009-10-25 13:43 發表
我睇住你用線走佬bo
果時我無開無敵但係整緊bm 咁我係唔係第一時間用線先

我當你整bm,  但係我裝左個c4, 你用無敵解左仲刀死我wo
仲打左句[ 哈 ]bo

引用:
原帖由 siuf0ng 於 2009-10-25 13:51 發表
我當你整bm,  但係我裝左個c4, 你用無敵解左仲刀死我wo
仲打左句[ 哈 ]bo
我整緊bm你裝完c4狂插我 覺得你煩咪同你鬥插
and then我主題係話admin大晒 絕無踩低成份
你用我黎做例子唔適合  

機本上係人地server,人地admin係大哂,睇下係邊種大哂姐

and你話果個admin係我
好明顯果條 damn-boy串我先
我用左3次c彈,佢話我**侮辱成份**,又話**侮辱成份** admin,ho9
好明顯係佢串我先
我串佢廢就廢唔好話人做admin玩哂果d
話kick人果次係我落左去一個位,下面有隻c王,我打緊佢,冇彈,想上番去,有d白痴張一個野封左個出口,我問邊個,冇人應,我先講話冇人應就張未死果d kick哂,但係我最後都冇,咁你想點?

我話kick哂d人係吹水,你信?

引用:
原帖由 siuf0ng 於 2009-10-25 13:38 發表
槍ser用線
人地比人踢/ban個陣
緊係話admin/踢人個個唔岩
但係自己錯個陣
都唔會話自己

sk_sky我覺得你好有問題...個SEVER寫左 不喜自離
你5中2就走LO
係到講好型?
係你SEVER 你又咪玩ADM權
現家個個CKL吓下人話KICK姐
佢有無做?
佢無做但你有玩ADM權
你用線又亂BAN人
你個SEVER 咁少人就因為有你DD人
搞臭SEVER

嗯嗯,講得岩,睇野要用唔同人既立場,唔好淨係用受害者立場

引用:
原帖由 chan0147 於 2009-10-26 10:48 發表
嗯嗯,講得岩,睇野要用唔同人既立場,唔好淨係用受害者立場
佢5係受害者
你有咩受害先?

sk_sky我覺得你好有問題...個SEVER寫左 不喜自離 << 我唔係sk團

你5中2就走LO   <<我幾時有話5中2 睇清楚我講乜野先

係到講好型?      <<vlan玩緊係vlan講番 唔通走去高登話vlan某ser乜乜乜?我無話過型

係你SEVER 你又咪玩ADM權  << serve為vt. 我估你係想講server(n.) and then我都解釋左我整緊野 用線用無敵好正常

現家個個CKL吓下人話KICK姐   
佢有無做?         <<我個主題無話投訴佢kick人 佢kick人都唔關我事 我只係用左佢多子彈包狂買c彈做主題

佢無做但你有玩ADM權  
你用線又亂BAN人  <<我從來唔亂ban人 因為我明白到ban只係ban vlan ip 跟本無用 我最多只會kick

你個SEVER 咁少人就因為有你DD人  << 係server唔係serve 學下英文先再寸人,個server多唔多人主要係玩家決定唔係我決定 人地搵唔到個server就無計
搞臭SEVER           <<server都有分香臭甜酸苦?

我唔係受害者 都唔係得益者

30 12
發新話題