發新話題

[Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

[Close]
又係呢句"成日都話我 吾話佢"

我由第一頁講到而家 都冇睇字 冇留意 冇理解 冇明白 我呢個post既意思

係話緊對家

你會吾會見我拉埋no1 teddy ap ...etc

黎講? 正因為我只係同一個講同一個嘈

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:59 發表

你到底明唔明點解我會同佢嘈?
係小肥肥(相信係你) 首先挑釁csaa  但樓主講到係csaa挑釁人先 我先反駁佢 (該場對抗)
係佢kick人左先囉
我都講左你咩都唔知...唔好講啦
کaþKa

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:59 發表

你到底明唔明點解我會同佢嘈?
係小肥肥(相信係你) 首先挑釁csaa  但樓主講到係csaa挑釁人先 我先反駁佢 (該場對抗)
我想我們應該向未來點樣解決呢件事件既方向去想吧,大家繼續"各執一詞" 無意思,請問2方認為點樣解決事件為最好??

sapka佢講過一係道歉一係44,你地認為點樣??你地覺得呢2個方案唔掂,咁請你地講下你地想點樣去解決件事情?

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 14:00 發表

你見吾到我矛頭係指向佢  如果我係觀眾 你講乜都冇所謂
正因為我係對家先在意

如果我係觀眾 我做花生 洗乜同你嘈 ?
算了 在呢個回覆之後我不會再作出回應 以免罵戰更多

我心中只係有一個你一直冇解釋既疑問:
點解小肥肥用全頻講粗言穢語  你地視若無睹, 但csaa一反擊番小肥肥 你就對號入座呢?
你呢種行為, 令我聯想到你根本係針對csaa  你o係度所講既一切都只係你對佢先入為主既主觀感覺

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 14:06 發表

點解小肥肥用全頻講粗言穢語  你地視若無睹, 但csaa一反擊番小肥肥 你就對號入座呢?
你呢種行為, 令我聯想到你根本係針 ...
因為佢吾係我對手 佢係花生
你落場 你只會著重場上面

你吾會連觀眾席 都理?
定還是 對手 跟本就冇係眼前

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 14:06 發表

你呢種行為, 令我聯想到你根本係針 ...
請問你地黎呢一個post討論既目的係咩先???

係為了解決件事??定係只係黎講比大家知件事唔係老三咁講既??

前者既話,件事仲未有2方都同意既一個說法,依家你地停止討論既,往後落黎既日子依然會爭吵不休,

再多幾件呢啲事都會發生,試問你地其實想唔想解決佢呢?想既話點樣解決呢?

後者,到目前為止我未見你地有有理據去反博到老三講既野.......

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-10-25 14:03 發表

我想我們應該向未來點樣解決呢件事件既方向去想吧,大家繼續"各執一詞" 無意思,請問2方認為點樣解決事件為最好??

sapka佢講過一係道歉一係44,你地認為點樣??你地覺得呢2個方案唔掂,咁請你地講下你地想點樣去解決 ...
算啦...小狼-口-
佢衣D人又怕事..但又要串
傷害完人地之後走佬....
原來vlan 有D感嫁男人...大家要小心!!
引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:59 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1406212&ptid=161522][/url]
最後講多一句先 以後我開ser知道有sabka入左ser 為左不必要的罵戰 我會即刻ban佢
最後講多一句先....你感做比人覺得你好冇品...我唔明你係小朋友定係傻
事件未解決就只係識走人??
係唔係因為你係VLAN 習慣走場所以你做感行為都係感??
کaþKa

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 14:17 發表

算啦...小狼-口-
佢衣D人又怕事..但又要串
傷害完人地之後走佬....
原來vlan 有D感嫁男人...大家要小心!!

最後講多一句先....你感做比人覺得你好冇品...我唔明你係小朋友定係傻
事件未解決就只係識走人??
係唔 ...
講句好行既野"逃避唔係解決事情既方法"

想唔好繼續罵戰只能解決件事,先可以唔洗罵戰......唔係既,罵戰一定會再黎lo......可能到時到csaa開post罵kaka或者老三......

我覺得感樣晒時間落黎呢啲討論好無為lo== 依家有平台,有方案比佢地去解決件事都唔做......tall泥帶水咁......

TO : Wookayan

以下內容我將會於L4D主版塊另外發佈多一次

在這裡嚴重的聲明一次,使用伺服器名稱做出人身攻擊之行為或以此等方式嚴重鬧事者

可能獲判永久鎖IP,請各位切勿以身試法

如果遭受到此種情況的受害人可以用以下方法舉報

先進入遊戲將L4D設成視窗化

按"~"輸入指令openserverbrowser

會開啟出遊戲的SER列表

選擇列表中的區域網絡

右鍵點選列表上"伺服器"這3個字的位置

將IP位置打勾 打勾完成後可以顯示每一個場的場主IP位置

然後將vLan平台開出來.會看到在同區域的會員名單.

每個會員帳號前方都有一個ZID

ZID就是該會員所使用的vLan IP 最後一組數字

例如在平台裡是ZID 231號的人

IP就會是192.168.XX.231

而27015之類的是post,換而言之看到的整個IP會是192.168.XX.231:27015

XX部份可能會依區域而變動 但最後那個1字一定是依據ZID的

將顯示到對方vLan IP及場名的視窗化L4D 及平台顯示到對方ZID及會員帳號的情況下截圖

然後將圖片以bmp格式儲存並用rar或zip壓縮.再以附件於用戶申訴區發帖即可舉報

盡量避免用小畫家貼上然後儲jpg.因為字會變得朦朧

例子如附圖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

打機打到狂....................┌_┌"?
MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-26 15:08 發表
打機打到狂....................┌_┌"?
唉....vlan 好多感嫁人...
小心d牙!!
کaþKa

發新話題