發新話題

[Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

[Close]
引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:24 發表

我只係想問番一句: 我地講左d咩令你地覺得我地串緊你?
當上左車後

就用粗口撻出黎 又老味 又on x

就算你吾係話緊我地 我地見到都火火地

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:26 發表

當上左車後

睇番你第1頁第2幅圖
首先上面有觀眾用全頻講野
然後當時玩緊既我 清楚睇到小肥肥呢個人(相信係sapka) 不停用言語挑釁玩緊既csaa
csaa: 8婆 時間到我 << 好明顯係同番小肥肥講

你地話見到粗言穢語所以火火地  但小肥肥o係我地做人果時又多番用粗言穢語挑釁csaa 點解你地視若無睹?

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:31 發表

睇番你第1頁第2幅圖
首先上面有觀眾有全頻講野
然後當時玩緊既我 清楚睇到小肥肥呢個人(相信係sapka) 不停用言語挑釁玩緊既csaa
csaa: 8婆 時間到我  ...
岩先你地既csaa 已經講左

豬標 係以女性黎講 何以見得 佢對傻婆呢個詞語 又係對乜黎講?

對你黎講?

你吾好話打乜 佢話 打個傻字 之後打一炸野 我地都已經嬲

and then  我同csaa 講左 你地d 恩怨 就自己開post另外講

我一直講緊佢

你仲黎對號入座?

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:31 發表

睇番你第1頁第2幅圖
首先上面有觀眾用全頻講野
csaa: 8婆 時間到我  ...
你根本唔知道事件來龍去脈
請你唔好火上加油
کaþKa

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:26 發表

當上左車後

點解你見到我攻擊佢你就覺得火 佢攻擊番我你就可以冇事? 由你post到而家 你所講既全部都唔系主觀性 都系針住我一個黎講

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 13:35 發表

請你唔好火上加油
咁windsang又清楚來龍去脈??

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:34 發表

豬標 係以女性黎講 何以見得 佢對傻婆呢個詞語 又係對乜黎講?

對你黎講?

and then  我同csaa 講左 你地d 恩怨 就自己開post ...
難道你覺得8婆 之後既字  係會串到你地?
csaa同sapka既爭執 係佢地既事
佢鬧sapka 亦都係佢地既事 唔關我地事
唔知佢又點樣惹到你地呢?

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:34 發表

對你黎講?

and then  我同csaa 講左 你地d 恩怨 就自己開post ...
我已經講左系個人見解 我都列出幾個有豬字頭既詞語黎支持我既理解

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:35 發表
點解你見到我攻擊佢你就覺得火 佢攻擊番我你就可以冇事? 由你post到而家 你所講既全部都唔系主觀性 都系針住我一個黎講
你岩先先話 你既理解豬標既睇法

証明大家既睇法吾同

and then 我點知你話佢?

你第一句就黎衝口而出 你夠可以話甜甜

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 13:35 發表

請你唔好火上加油
我講緊既係果場對抗內既事 我都在場  清楚睇到你用粗言穢語挑釁人先
但我並冇評論過之前你同csaa有咩爭執  
請你唔好為一d無謂既事而嘈

事情既發生根本系佢入到黎串我 唔單只第五關 佢第一關入黎已經攻擊我幾次 我第五關先攻擊番佢 3你就覺得我第五關先攻擊佢就認為系我串緊你地team  原來同觀眾對罵就系串緊對面team 途中對面team都經常同觀眾交涉 請問你地系唔系串緊我地team???

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:38 發表

難道你覺得8婆 之後既字  係會串到你地?
csaa同sapka既爭執 係佢地既事
佢鬧sapka 亦都係佢地既事 唔關我地事
唔知佢又點樣惹到你地呢?
甘你嘈乜?

你知佢鬧乜人-.-? 我見到一完場就鬧傻婆

我夠可以用傻婆,豬標 代替你個名

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:42 發表

甘你嘈乜?

好似系你開post嘈先

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:42 發表
事情既發生根本系佢入到黎串我 唔單只第五關 佢第一關入黎已經攻擊我幾次 我第五關先攻擊番佢 3你就覺得我第五關先攻擊佢就認為系我串緊你地team  原來同觀眾對罵就系串緊對面team 途中對面team都經常同觀眾交涉 請 ...
甘又係 d單單打打既方格 先係L4D 甘多csaa 既主要原因

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:42 發表

甘你嘈乜?

難道你又知佢鬧乜人? 點解你唔會認為係鬧緊你?
反而csaa一講傻婆你就即刻對號入座?
冇錯 如果我同你o係同一個場  你可以用傻婆,豬標黎叫我  不過我唔會覺得係叫緊我

發新話題