發新話題

[Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

[Close]
引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:58 發表

你根本唔知我同佢嘈左幾耐...衣一件事...已經嘈左好幾日...
好白講一句你都只你局外人..我同佢之間野你了解幾多..?
我同csaa都係不地吹水口...
講地底...都係沒完沒了
感我都題出打44 啦
打完44咩都解決 ...
咁我想問問你 打44可以點樣解決哂所有問題?
贏左就即係岩哂  輸左就係錯哂?
咁同猜包剪dup 決定邊個岩同錯  有咩分別?

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:16 發表

反而係你上左車  就指桑罵槐

你上左車話佢 反射埋落我地話我地輸左wo

你吾係仲想話你岩??

我吾係 同你打完呢場洗同你嘈?

我前2日 就同你嘈左la
.
我都認我上左車系有指桑罵槐既行為 但系佢對我指桑罵槐系我打機做緊人果陣不停出言語攻擊我 我當時因為唔得閒所以冇理佢 我做怪有少少時間 就可以反擊 你認為我上左車指桑罵槐系串你地輸左 呢D系大家個人見解問題 前兩日同我嘈咩???

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:00 發表
我系kick你啊 你一入黎我就可以Kick你啦 仲洗等第五關??? 而家仲唔認.. 不過我冇學你地cut圖 你唔認都吹你唔漲   多謝你提醒版規
果時甜甜一講比位我...
你就KICK我啦...之後
我都唔知道你係感鐘意作野
作我TK你...之後就借題發揮
KICK左我
کaþKa

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:03 發表

你呢個post已經話俾我聽  你自己"認為"我地串緊你  就即係我地"真係"串你
你連事實同主觀感覺都分唔清  再同你講道理都冇意義
單方面就係甘諗 但係團體都係甘諗

你又點諗 ??

又係 你話 我講既嬴你  係串你地 甘咪又係你地甘諗

只係我地呢邊 你講 我咪話係串你

但你地 吾認就真係吹你吾脹

我一直講緊指桑罵槐

係你 跟本吾明白人地講乜

我文字吾算深 但係點解 都有人睇極都仲係開頭

而且當時人 又吾係你

佢第一板已經一早認左 只係想改一改佢既意味

但係我提點佢 就已經冇左爭議

你仲黎同我講道理?

你係??

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 12:53 發表

甘你覺得既

你咪當我真係串你

而家 你咪 串人輸左比人串返 柒嬲lo

你不如試下甘同人講

"我地以為嬴 so 去串人 點知輸返 比人串 我地而家勁嬲" ...
我經過sabka既提醒 我都提醒下你先 柒 系有色情既部份  慎言慎言

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 13:07 發表

果時甜甜一講比位我...
你就KICK我啦...之後
我都唔知道你係感鐘意作野
作我TK你...之後就借題發揮
KICK左我
你既意思系我唔敢叫你落黎玩? 第一關我已經叫比卡超叫你入黎玩 我唔知佢有冇叫

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:06 發表
我都認我上左車系有指桑罵槐既行為 但系佢對我指桑罵槐系我打機做緊人果陣不停出言語攻擊我 我當時因為唔得閒所以冇理佢 我做怪有少少時間 就可以反擊 你認為我上左車指桑罵槐系串你地輸左 呢D系大家個人見解問題 前 ...
係Lo

收皮la 豬標

你能理解我話緊邊個?

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:11 發表

係Lo

收皮la 豬標

你能理解我話緊邊個?
根據我個人理解 豬比較涉及女性果方面

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:12 發表
根據我個人理解 豬比較涉及女性果方面
咁你就錯la

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:07 發表

單方面就係甘諗 但係團體都係甘諗

你又點諗 ??

又係 你話 我講既嬴你  係串你地 甘咪又係你地甘諗

只係我地呢邊 你講 我咪話係串你

但你地 吾認就真係吹你吾脹

我一直講緊指桑罵槐

係你 跟本吾明白人地 ...
佢講左一句野 你地認為串
你講番一句野 我地又認為串
所以根本爭執落去係無謂
但睇番第1頁  係邊個講起呢樣野先? 就係樓主你
係樓主"你話"csaa講句野串到你  我先至向你解釋

同一道理  你話我唔明你文字
我亦都可以話你唔明我文字
究竟咁講落去又有咩意思? 只不過係小朋友無理取鬧罷了

總結一下 我只係想講: 你覺得既野  唔一定係事實  唔好將你認為既野當係事實 然後多加評論

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:12 發表

咁你就錯la
唔系咩? 豬乸 豬West 豬扒 呢D都涉及女性 原來豬標唔系

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:14 發表

佢講左一句野 你地認為串
你講番一句野 我地又認為串
所以根本爭執落去係無謂
但睇番第1頁  係邊個講起呢樣野先? 就係樓主你
係樓主"你話"csaa講句野串到你  我先至向你解釋

同一道理  你話我唔明你文字
我亦都可 ...
我不嬲都提緊

你吾係到而家先話發覺得到

我以經話 既然大家 都覺得係串

甘咪當係:::

"有人以為嬴串 點知輸左 比人串返  甘咪得"

你跟本吾需要回

甘就要請返 2個人出黎解話

我就而家同佢解緊

你辛苦la 打機la

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:17 發表
唔系咩? 豬乸 豬West 豬扒 呢D都涉及女性 原來豬標唔系
你既思想 原來就係一詞灌切全部

甘以後 我話人會話 乜你csaa 架

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:20 發表

你既思想 原來就係一詞灌切全部

甘以後 我話人會話 乜你csaa 架
我咪話 原來豬標唔系 證明我醒覺lo 你中意點話都得

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:19 發表

我不嬲都提緊

你吾係到而家先話發覺得到

我以經話 既然大家 都覺得係串

甘咪當係:::

"有人以為嬴串 點知輸左 比人串返  甘咪得"

你跟本吾需要回

甘就要請返 2個人出黎解話

我就而家同佢解緊

你辛苦la  ...
我只係想問番一句: 我地講左d咩令你地覺得我地串緊你?

發新話題