發新話題

[Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

[Close]
引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:47 發表

我以主觀性 去講我自己想見 想睇 想做

先吾講你隊友個筆

我topic 係講L4D 點解甘多傻仔

我呢到就開估

其實同你講法一樣  你永遠都吾知對方諗乜

你吾知講左d乜 說話而憤怒

正因為我係局內人 先更加明白到 當時 ...
你確實你系以主觀性??定系純粹幫fd 你post果D相全部都系攻擊我 以事前根本就系佢不知所謂先 點解你唔將佢不知所謂既相都post埋?

新手<~ 其實吾係一個問題

但系對於一個職業級既玩家 個個都系新手

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 10:57 發表
系屋企我點知你會唔會用外掛果D 果次已經同你講明左 唔系唔同你包 系冇人睇到你話你黑白 果關人地話黑白 你話你自己打左句me2 當時又系同人地打緊  我地一定見到? 然後就開mic系度串 果個場系我fd開場ga ch map之後 ...
有DEMO .同識我嫁人都知我唔會有外掛..你冇講過囉
我之後都唔理你啦....我冇串囉....係你自己出口傷人
你知唔知你個朋友已經唔係到...去左我SER玩-.-
都冇ADMIN...唔通唔GO咩?!
کaþKa

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 11:03 發表
第五關如果你冇100%tk過我一血   我將條陰莖切落黎 煲湯俾你補補都得 做過就做過 唔好唔認
我100%冇TK你...
鐘意會講未點講
不過.......

FPS抱怨區 - 特別條款
3-1 任何發帖或回覆內不論圖文、短片或音效檔皆不可含有以下成份:
論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8),色情,不雅,噁心,裸露,他人私隱,外掛發佈,Bug發佈,商品宣傳,公司宣傳

一間比人禁言三天就唔好啦

我就改名話八婆之類 冇指名道姓

你自己知自己果時講邊個啦

講感多都係冇用..
打44啦....唔好煩..
重可以幫紀敏DEMO

کaþKa

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 11:01 發表

你確實你系以主觀性??定系純粹幫fd 你post果D相全部都系攻擊我 以事前根本就系佢不知所謂先 點解你唔將佢不知所謂既相都post埋?

但系對於一個職業級既玩家 個個都系新手 ...
你對佢不滿可以 自己POST 自己開

你吾搬埋其他人出黎?

我明係講緊單一人

但我見到既就係 一完車 就成team比人指桑罵槐

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 11:01 發表

但系對於一個職業級既玩家 個個都系新手 ...
如果唔係你一開始做D不知所謂嫁野先
事件會變成感?!
如果出去打44...一間我怕你比人迫左入去男次
變左打架感就唔好啦...
小朋友
کaþKa

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 08:12 發表

你又要引用我呢句 係贊同左 我地係比你地呢句串完嬲

到左而家 你又黎個翻兜話 吾係串

甘你想點?? 你呢幾頁係到up廢話

你自己講完都話好嬲 之後話其實跟本就吾係串

你呢d先係搵籍口 比自己

冇錯  你地係因為我地果句先嬲
但係呢句說話原意係咪串人呢? 答案你個人認為係only
所謂講者冇心 聽者有意
如果呢句說話令你憤怒  係咪我地既錯?
如果你話係, 咁同一道理  當你反勝番我地 你打出一句"贏你" 我地覺得你非常串  你又係咪有錯?
引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 08:12 發表

而家對手係我地 作為你係觀眾 你邊感受得到當時氣氛
我之前已經講左  我同場主csaa一隊  所以你果句"贏你" 係直接同我地, 亦即係同我講
我而家話你知, 我聽完呢句之後非常憤怒  咁呢句說話到底係咪多餘呢? 定係有人反勝之後想耀武揚威?
你唔好再同我講話我地之前有串你  我上面已經講左  係你認為串only 果句野根本唔係同你地講
但你果句"贏你" 在場個個都睇得出係明串我地

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:19 發表

鐘意會講未點講
不過.......

3-1 任何發帖或回覆內不論圖文、短片或音效檔皆不可含有以下成份:
論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8),色情,不雅,噁心,裸露,他人私隱,外掛發佈,Bug發佈,商品 ...
o係vlan一有爭執  你呢種人就會叫人打44解決  我覺得好可笑
而家討論緊既係人品問題
打44  贏左係咪即係有品? 輸左就冇品?
講真 44只係比試技術  同人品完全冇關係
係你煽動人地打44時, 請細心想想 唔該

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 12:47 發表

冇錯  你地係因為我地果句先嬲
但係呢句說話原意係咪串人呢? 答案你個人認為係only
所謂講者冇心 聽者有意
如果呢句說話令你憤怒  係咪我地既錯?
同一道理  當你反勝番我地 你打出一句"贏你" 我地覺得你非常串  你 ...
甘你覺得既

你咪當我真係串你

而家 你咪 串人輸左比人串返 柒嬲lo

你不如試下甘同人講

"我地以為嬴 so 去串人 點知輸返 比人串 我地而家勁嬲"

甘有冇問題??

冇前因 有後果??

道歉la~_~"

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:17 發表

有DEMO .同識我嫁人都知我唔會有外掛..你冇講過囉
我之後都唔理你啦....我冇串囉....係你自己出口傷人
你知唔知你個朋友已經唔係到...去左我SER玩-.-
都冇ADMIN...唔通唔GO咩?! ...
我點知你會唔會為左贏已不擇手段  冇admin就一定要GO??

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 12:51 發表

o係vlan一有爭執  你呢種人就會叫人打44解決  我覺得好可笑
而家討論緊既係人品問題
打44  贏左係咪即係有品? 輸左就冇品?
講真 44只係比試技術  同人品完全冇關係
係你煽動人地打44時, 請細心想想 唔該 ...
你根本唔知我同佢嘈左幾耐...衣一件事...已經嘈左好幾日...
好白講一句你都只你局外人..我同佢之間野你了解幾多..?
我同csaa都係不地吹水口...
講地底...都係沒完沒了
感我都題出打44 啦
打完44咩都解決
کaþKa

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:19 發表

鐘意會講未點講
不過.......

論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8),色情,不雅,噁心,裸露,他人私隱,外掛發佈,Bug發佈,商品 ...
我系kick你啊 你一入黎我就可以Kick你啦 仲洗等第五關??? 而家仲唔認.. 不過我冇學你地cut圖 你唔認都吹你唔漲   多謝你提醒版規

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:27 發表

如果唔係你一開始做D不知所謂嫁野先
事件會變成感?!
如果出去打44...一間我怕你比人迫左入去男次
變左打架感就唔好啦...
小朋友
系你唔敢出定同情我???

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 12:53 發表

甘你覺得既

你咪當我真係串你

而家 你咪 串人輸左比人串返 柒嬲lo

你不如試下甘同人講

"我地以為嬴 so 去串人 點知輸返 比人串 我地而家勁嬲" ...
你呢個post已經話俾我聽  你自己"認為"我地串緊你  就即係我地"真係"串你
你連事實同主觀感覺都分唔清  再同你講道理都冇意義

發新話題