發新話題

[Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

[Close]
咁既然 係你開ser話人先既 咁人地開番ser
你有 可以話人d咩呢-_-?

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:56 發表

o係你立場黎睇, 當對面team贏緊一半, 講左一d"你以為串緊你地"既野  你嬲  算唔算eq低?
而當你贏番人地, 講一句"贏你"  人地嬲  就係eq低?
你講極都吾明??

我地比人串so 嬲

你地係串人之後比人嬴返 就叫嬲-.-

你分5分到個分別

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 02:54 發表

我一直都係講事野....我當時100%冇傷到佢一血
我冇TK過佢...
有冇相片證明?
冇錯, 雖然我都冇證明  但"空穴來風 未必無因", 人地爆哂粗話你  唔通你真係一d野都冇做過? 我相信其他人自有計較

主角就失蹤

你吾係應該請返 佢上黎

道個歉  話吾應該連累埋我地咩

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:58 發表

你講極都吾明??

我地比人串so 嬲

你分5分到個分別
你地係串人之後比人嬴返 就叫嬲-.-  <<< 只係你覺得我地串人  唔係我地覺得
你分唔分到個分別

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 03:00 發表

你係未理解得到就吾好見一d回一d

你真係參透左我講d乜先好應

成日講完 再詳細講好辛苦

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:27 發表
CSAA同sapka之間既爭執....局外人如果唔知成件事來龍去脈  就盡量唔好作出評價
樓主話有人開ser作出人身攻擊  但會唔會之前又有一d導火線  局外人唔清楚呢??

另外  樓主所講果場對抗  我都在場  同場主CSAA一隊
o係 ...
口口聲聲講局外人...
但你宜家似局內人囉...
不如你改名叫csaa
کaþKa

我想話呢到吾係問答比賽

你吾好見到一d 錯處就黎問我點回應

不如你聽日先黎發問 我想早抖

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 03:01 發表

你係未理解得到就吾好見一d回一d

你真係參透左我講d乜先好應

成日講完 再詳細講好辛苦
你咁樣講  我反而覺得你係冇野搵野講  轉話題
你係度講野  人地唔一定明你想講既野 唔係人地既錯   你唯有解釋番你既說話

唔想學你lor...咁kai改人名~_~!

你想早抖就早d啦

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 03:02 發表

口口聲聲講局外人...
但你宜家似局內人囉...
不如你改名叫csaa
你呢句好主觀喎>>>但你宜家似局內人囉...
我唔會為你呢句作出回應

夜已深  所有野留番聽日再討論唔該

香港人根本就是這樣
看慣了

小朋友 唔好咁幼稚la 夠鐘訓教la 做埋d幼稚行為

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 03:04 發表

你咁樣講  我反而覺得你係冇野搵野講  轉話題
你係度講野  人地唔一定明你想講既野 唔係人地既錯   你唯有解釋番你既說話
回返你之前呢句

費事 你又話 我係吾識答

順便話埋你聽 係你冇說話好講

係甘左兜右兜
引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 03:00 發表

你地係串人之後比人嬴返 就叫嬲-.-  <<< 只係你覺得我地串人  唔係我地覺得
你分唔分到個分別
係#15 你一係吾好引用

你又要引用我呢句 係贊同左 我地係比你地呢句串完嬲

到左而家 你又黎個翻兜話 吾係串

甘你想點?? 你呢幾頁係到up廢話

你自己講完都話好嬲 之後話其實跟本就吾係串

你呢d先係搵籍口 比自己

仲有我#12 #13 已經一直講完

而家對手係我地 作為你係觀眾 你邊感受得到當時氣氛

之後你又去左問第二條問題   

到而家 你問到我答到 你又翻兜返第二頁既問題

你吾係拖字訣你係乜??  你係想知乜就一一答到你

吾好死撐

and then 一句到尾你所講既
引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:47 發表

當時人出黎澄清係一件好事
但睇番樓主評論csaa時  都有相片為證
唔知你有冇相片去支持你同csaa既對話呢?
你都係時候交返波

d人 仲以為你先係個傻仔

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 02:42 發表
我宜家開始講件事出來...

話說我同Teddy入左個ser...個SER係貓仔
當時得一個位...teddy入左..我花生睇佢打.
點知teddy hand左出去...
我入左代牙tebby玩
果時我同csaa.7皇爺加一個街人
果時我地做人...出tank
之後 ...
系屋企我點知你會唔會用外掛果D 果次已經同你講明左 唔系唔同你包 系冇人睇到你話你黑白 果關人地話黑白 你話你自己打左句me2 當時又系同人地打緊  我地一定見到? 然後就開mic系度串 果個場系我fd開場ga ch map之後我系花生 之後佢同佢個fd坐左我個位都照go 我就改名話八婆之類 冇指名道姓

發新話題