發新話題

[Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

[Close]
引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:27 發表
CSAA同sapka之間既爭執....局外人如果唔知成件事來龍去脈  就盡量唔好作出評價
樓主話有人開ser作出人身攻擊  但會唔會之前又有一d導火線  局外人唔清楚呢??

另外  樓主所講果場對抗  我都在場  同場主CSAA一隊
o係 ...
對不住....阿3係局內人...你先好似係.局外人
你本身都唔多知道事件嫁來龍去脈....你又出POST= =
کaþKa

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 02:42 發表
我宜家開始講件事出來...

話說我同Tebby入左個ser...個SER係貓仔
當時得一個位...tebby入左..我花生睇佢打.
點知tebby hand左出去...
我入左代牙tebby玩
果時我同csaa.7皇爺加一個街人
果時我地做人...出tank
之後 ...
當時人出黎澄清係一件好事
但睇番樓主評論csaa時  都有相片為證
唔知你有冇相片去支持你同csaa既對話呢?

vlan既l4d文化真係幾有趣

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:40 發表

既然你都話旁觀者都有主觀感情  咁你以主觀感情去評論一件事 又公唔公平呢? 咁樣做對成件事又有咩用?

我重申多次  樓主圖中 csaa所講既句子  我作為佢既隊友  我認為佢係向做緊觀眾既sapka講  同對面隊伍無關
定 ...
我以主觀性 去講我自己想見 想睇 想做

先吾講你隊友個筆

我topic 係講L4D 點解甘多傻仔

我呢到就開估

其實同你講法一樣  你永遠都吾知對方諗乜

你吾知講左d乜 說話而憤怒

正因為我係局內人 先更加明白到 當時既感受

你局外人 講到無關我吾理

但係我地輸緊 比你地邊塞句甘既說話  真係明眼火爆

我地嬲係事實  你覺得冇串到 係你覺得

因為 我地比人串 先嬲 呢個係事實

你吾係覺得我扮嬲 以後貼出黎 比大家睇??

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 02:45 發表

對不住....阿3係局內人...你先好似係.局外人
你本身都唔多知道事件嫁來龍去脈....你又出POST= =
我出post時並冇就事件作出任何評論  唔通咁都唔出得post?

果場對抗我當時有在場  我先出黎解釋一下  我所講既事完全係圍繞場對抗

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:43 發表

好  咁我引用番你講既 "贏你"
呢句說話  可能你認為冇刺
但其實我果隊見到之後  係非常憤怒  覺得你挑釁緊
正因為你邊覺得嬴

我話勝負未分

講左2次 都繼續 口出狂言

我先last講句 嬴你回贈返

如果你係嬲 你個d叫 柒嬲

因為開頭 嬴左串人 之後輸返 不甘心 比人話嬴 而嬲

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:47 發表

當時人出黎澄清係一件好事
但睇番樓主評論csaa時  都有相片為證
唔知你有冇相片去支持你同csaa既對話呢?
你只係局外人...你講感多都冇用
你問下佢有冇講過衣D 野
加上小狼都知道我同佢D 對話
感已經足夠!!
کaþKa

你吾係想話

你嬴左係到串 最尾我嬴返

講句 嬴你

你就非常慣怒??

你EQ 好低

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:47 發表

我以主觀性 去講我自己想見 想睇 想做

先吾講你隊友個筆

我topic 係講L4D 點解甘多傻仔

我呢到就開估

你吾知講左d乜 說話而憤怒

正因為我係局內人 先更加明白到 當時 ...
其實同你講法一樣  你永遠都吾知對方諗乜 <<< 我好認同你呢句

冇錯 可能我地隊友講左d野  令當時輸緊既你地憤怒
但當你地反勝 , 又打出"贏你" , 又有冇諗過人地感受?
如果個個一覺得自己俾人話就上黎post 咁咪日日都爆post?
如果你係覺得人地串你, 不妨同人私下溝通一下  了解問題, 無謂o係度出post 作出批鬥

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:50 發表

我出post時並冇就事件作出任何評論  唔通咁都唔出得post?

果場對抗我當時有在場  我先出黎解釋一下  我所講既事完全係圍繞場對抗
我一直都係講事野....我當時100%冇傷到佢一血
我冇TK過佢...
کaþKa

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:53 發表

睇上文

你繼續死撐都冇用

你都係想要下台階

我陣間整個比你

=.=自己嬲就eq低???你都幾好野~_~唔知邊個eq低呢

你點整台階啊??係就快d...整返個比自己啦

引用:
原帖由 cheung2714 於 2009-10-25 02:55 發表
=.=自己嬲就eq低???你都幾好野~_~唔知邊個eq低呢
你吾係想話

你嬴左串人

之後比人嬴返

你就嬲 甘叫eq高??

而且你吾好 斷章取義

我係講緊上面紅字 你整體講

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:53 發表
你吾係想話

你嬴左係到串 最尾我嬴返

講句 嬴你

你就非常慣怒??

你EQ 好低
o係你立場黎睇, 當對面team贏緊一半, 講左一d"你以為串緊你地"既野  你嬲  算唔算eq低?
而當你贏番人地, 講一句"贏你"  人地嬲  就係eq低?

發新話題