發新話題

[Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

[Close]

L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

新手<~ 其實吾係一個問題

而係玩GAME 既品格 好重要
講真打機勁 你品7 都冇用 <~人人都係甘講

但係 最近 發生左某件事 真係行為極度幼稚

前幾日 已經  ser list 個到 都見到好多 人身攻擊既ser

我就吾係事件當中 但見到都覺得幼稚行為

仲要都吾止18歲 做埋d甘白痴既野

男人之中 真係小男人...

就係岩岩... 我就入左 csaa 個ser玩

當中 見到 上述2個既主角 係度 指桑罵愧

甘我就分2隊

一隊就 場主隊 :::A隊 一隊就 比卡超隊 :::B隊

頭兩場都未分出勝負

之後第三場 A隊  秒左B隊 反勝返

去到第五場 A隊係領先緊

當時我同甜甜換左人 我落場打

但最後比人 以1500分 過關

總分 暫時多我地2250分

而佢地某條友就係到嘈

而家d人真係把炮 嬴2250分 覺我地輸晒??

我就拎夠2300分 黎反勝

然後個場主就 即刻笠晒水 之前d威勢都冇晒

又要威又要戴頭盔

你係嬴先好串ma 未嬴 就當自己實嬴 輸左好7

哇 d人e家咁無品既 打咪打囉 講粗口就唔好la 做男人要大方d

而家d人未分勝負 就係到阿吱阿佐

仲要一上車見到過到關 就以為我地實輸

即刻係到周圍講 係到串

仲要講到我地個邊 輸 就等如阿ka 輸

佢吾係吾想落場 只係某人係甘kick佢先吾比佢落姐

甘又係...阿ka勁過我

三哥 估唔到你都俾美色所惑  冇錯 ser系我開的 不過我學呢招 系sapka條靚女教我的 佢第一次開ser串我冇同你講咩? 第二 佢改我名周圍用粗口鬧人 仲用埋我steam張icon 之後我問佢咩事 就系因為我開場踢佢 我開場同fd玩有fd入踢人有咩出奇?加上事先我都唔知sapka叫咩名 第三 你上面果幾張圖 你做乜唔post埋條sapka撩人者賤?佢入黎我冇出聲 佢就送句垃圾俾我 三哥你真系識自偏自導自演 第四 玩農場第五關 我adm ch人果陣佢轉左過黎 之後佢瞄住我5瞄先 之後向我開左一槍 我kick正唔正常先?之後佢入黎 又送垃圾兩字俾我 睇黎佢屋企垃圾真系好多 咁中意講垃圾

見到我話:八婆時間到我 未 佢趁我打緊機果陣 系咁鬧我 我都冇出聲 之後我做怪有時間 先對佢作出回應

清醒D啦 三哥 你都系成年人黎ga

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 02:10 發表
三哥 估唔到你都俾美色所惑  冇錯 ser系我開的 不過我學呢招 系sapka條靚女教我的 佢第一次開ser串我冇同你講咩? 第二 佢改我名周圍用粗口鬧人 仲用埋我steam張icon 之後我問佢咩事 就系因為我開場踢佢 我開場同fd玩 ...
1. 我有女朋友
2. 係你改名做埋d小動作先  冇你做先例 邊有甘多案例?
3. 唔係你kick 左佢 佢會之後入返嘈你-.-??? 又吾見開頭4場串你? 你吾係第5場kick人做小動作 洗串你-.-??你視化 無邊框 禁game都係開一槍

反而係你上左車  就指桑罵槐

你上左車話佢 反射埋落我地話我地輸左wo

你吾係仲想話你岩??

我吾係 同你打完呢場洗同你嘈?

我前2日 就同你嘈左la

ON 9 ~~ sapka 成日扮我d 名 ~~

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 02:10 發表
見到我話:八婆時間到我 未 佢趁我打緊機果陣 系咁鬧我 我都冇出聲 之後我做怪有時間 先對佢作出回應

清醒D啦 三哥 你都系成年人黎ga
你+個未字 個意思差好遠wo

你d 馬後炮好犀利  

吾講吾知 我成team人 都認為我地比人串緊

咁講真 sapka 你同 csaa 有咩恩怨都好
過左一段時間 都平息左
咁改人名用人相 呢d唔係重點 仲要入街場 鬧人....

咁好似真係小朋友左d先wo ~ 唔可以話人錯晒 因為係你錯先

真係

好似話到我本末倒置

錯不在自己 推落一個女人身上

我冇話 阿ka冇錯

我係話傻仔多(topic)

CSAA同sapka之間既爭執....局外人如果唔知成件事來龍去脈  就盡量唔好作出評價
樓主話有人開ser作出人身攻擊  但會唔會之前又有一d導火線  局外人唔清楚呢??

另外  樓主所講果場對抗  我都在場  同場主CSAA一隊
o係你圖中, csaa向sapka爆粗  係因為第5關一開始  sapka趁csaa調人果時tk佢
至於果句"8婆 時間到我"  係佢地既爭執  我睇唔到有d咩侮辱對面隊伍既意思
反而最尾幅圖 人果面有人打"贏你" <<< 其實贏又需唔需要講出黎呢? 我覺得呢一句反而係挑釁既行為

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:27 發表
CSAA同sapka之間既爭執....局外人如果唔知成件事來龍去脈  就盡量唔好作出評價
樓主話有人開ser作出人身攻擊  但會唔會之前又有一d導火線  局外人唔清楚呢??

另外  樓主所講果場對抗  我都在場  同場主CSAA一隊
o係 ...
旁觀者 還 旁觀者

有時吾一定係旁觀者清

而係感受 感覺 感情
你都吾知

當你比人甘樣過左關 作為你既對面

睇到d甘既說話  你吾係無動於衷 ??

你岩 你觀眾睇吾到 有挑釁

就好似你睇波一樣 你都未必受到當時落場 既球員氣氛

話得我 都已經係成人

我諗你自己都差不多

你講出黎可能係冇刺既說話

但你有冇考慮其他人睇到其實 係一把刀呢

呢d野 做多幾年人 會明白

我都係 不段甘學習黎參透得到

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:34 發表

旁觀者 還 旁觀者

有時吾一定係旁觀者清

而係感受 感覺 感情
你都吾知

當你比人甘樣過左關 作為你既對面

睇到d甘既說話  你吾係無動於衷 ??

你岩 你觀眾睇吾到 有挑釁

就好似你睇波一樣 你都未必受到當時 ...
既然你都話旁觀者都有主觀感情  咁你以主觀感情去評論一件事 又公唔公平呢? 咁樣做對成件事又有咩用?

我重申多次  樓主圖中 csaa所講既句子  我作為佢既隊友  我認為佢係向做緊觀眾既sapka講  同對面隊伍無關
定係樓主覺得"8婆 時間到我" 呢句野串到你隊中邊一個人?

我宜家開始講件事出來...

話說我同Teddy入左個ser...個SER係貓仔
當時得一個位...teddy入左..我花生睇佢打.
點知teddy hand左出去...
我入左代牙tebby玩
果時我同csaa.7皇爺加一個街人
果時我地做人...出tank
之後我唔好彩..黑白左
之後得返2個first aid....之後佢地問邊個黑白
當時我只係打字..因為我係女仔..唔係好想講野
講左幾句要first aid...之後佢都唔同我包
我就忍唔住開MIC講...你未黑白都唔同我包...
之後嘈左一間...我已經唔想理佢..就算
點知佢出口傷人...改名叫sapka唔係勁又係到扮勁
又有好多唔多想講嫁野
改名之人係csaa同7皇爺(當時阿3都係到)
之後我就忍冇可忍....用我SER開講佢

我本身都算啦...多一事不如小一事

唉...點知有一日...我自己入SER
SER 名叫"CS"...本身都知係咩人開...點知果個SER
KICK左我3次之上...
我唔明我點解會比人KICK...都冇原因...
之後...我用csaa名玩...佢就同我講
csaa: 你同佢講 今次呢件事 我兩日會系vlan開10幾個ser 兩日後就唔會在開
csaa: 而家熄ser訓覺 放過佢先 聽日繼續
csaa: destiny always團聚

到第2日...我見到好多想講我但又打錯字嫁SER
第3日..我見到有12個SER..不過係打錯字
我叫sabka...唔係"sapka"..你串人都打錯人地字
之後..我叫佢打44
csaa: 我得閒先應戰 你吹X我漲
csaa: 我日日要開10幾個ser 唔夠ram開l4d
csaa: 我唔信我4GB RAM玩唔贏佢
csaa: 我日日要開10幾個ser 唔夠ram開l4d
csaa: 等我唔開十幾個ser 我就得閒
csaa: X你 你真系**侮辱成份**仔一個 我都話得閒先
csaa: 同唔應戰系兩會事 你明唔明
csaa: 星期六 沙田富豪網吧
csaa: 幾點都得
csaa: 你同佢講
csaa: 咁佢即系冇答覆啦
csaa: 即系驚啦

叫佢打44...變左出街打

"csaa: 你同佢講 等我玩得興奮先"

之後重要玩得興奮先...真強勁

到之後...

csaa: hello
本人: 你冇野牙....出街打
本人: 你怕輸?
本人: HOME 有咩唔好
csaa: home等我得閒先
csaa: 我而家叫你出去 你話我驚俾人打
csaa: 妹妹仔 你個大腦真系有D問題
本人: 叫你打44...你就講咩出來打
本人: 你自己有病
本人: 唔好話人啦
csaa: 系唔系驚12個ser有你名呢
csaa: 咁我既作風系鍾意出去打 你可以唔應承
csaa: 12個wor
csaa: 你唔信12個ser? 一陣開左我add你
csaa: yes 我仲有好多興奮野
csaa: 你拭目以待

我估大家都知道咩事件啦...叫佢44...佢推3推4...(已經推左幾次)

کaþKa

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:37 發表
話得我 都已經係成人

我諗你自己都差不多

你講出黎可能係冇刺既說話

但你有冇考慮其他人睇到其實 係一把刀呢

呢d野 做多幾年人 會明白

我都係 不段甘學習黎參透得到 ...
好  咁我引用番你講既 "贏你"
呢句說話  可能你認為冇刺
但其實我果隊見到之後  係非常憤怒  覺得你挑釁緊

發新話題