19 12
發新話題

比賽: 平台神手 vs L☆VE┐

[Close]
msn已加!
請問幾時可以打得呢?
我地有一半人要返工"所以時間上未落實幾時得閒,以下時間只係暫時性(第一回合我隊可以作賽時間),可作參考"
正式時間要聽日先可以落實到"
星期日既中午(11:30am~12:00am),星期6既中午(12:00am~1:00pm),呢兩段時間係最早可以開始到遊戲"
星期日下午(3:00pm~4:00pm),星期6下午(3:30pm~4:00pm)呢兩個時間之後就應該唔得閒!
星期5晚(聽晚)可能可以打,不過就算打到應該只打一場"...
以上時間只是暫定,並未落實!不是全部隊員已確認!希望對方盡快約實時間!
重覆注意:以上時間只係根據第一回我隊可對戰時間,只作參考性,並不是落實時間!!!供對面預計定時間!!!

已確認星期6,日有一半隊員要返工!
希望對方可以在星期6,日其中1日既中午抽空進行對戰!

首戰,我方會選陣營:聯合軍

回復 8# 的帖子

都話夜晚要返工!!!!
只可以中午時間/早少少

ADD左 對方msn又冇覆!
好有禮貌打左成篇野"講左我地夜晚要返工"宜家淨係話夜晚得閒,平時中午個d時間又唔得閒?俾個合理解釋都冇"咁即係想點先"
請盡快約實時間!

回復 13# 的帖子

我地隊員就係4~5點就要返工!!!!
你地話上午同中午返工/未訓醒?
咁即係早上至中午有時間得閒起身吧!
如果呢兩日都唔得閒,咁就星期1吧!重陽放假,早上至下午一定放假啦~唔好同我講話去拜山!!我地可以特登唔拜就你地!!!!

引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-24 10:25 發表
如果呢兩日都唔得閒,咁就星期1吧!重陽放假,早上至下午一定放假啦~唔好同我講話去拜山!!我地可以特登唔拜就你地!!!! ...
我地係"早上至下午"放假囉!冇理係唔係紅日都係返夜晚要~
請留意字眼?

引用:
原帖由 **廣告**. 於 2009-10-25 20:25 發表
紅日都要返..........................星期6 日都要 你分工都幾衰
既然你的言語似乎不相信我隊要返工,等我就同你遂一說明吧!!
我隊有3人要返(包括我),3人返既工係位於
元朗青山公路元朗段68-76號榮光大廈1樓                                                                                                                                                                         ,肯
德基家鄉雞  KFC
現在此分店處於急併人手,門口掛住急併人手既告示!!!
正常既店舖都係星期6,日晚都要返囉,
睇黎你都係讀書中/只識用錢,不用賺錢的朋友吧!

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-25 20:06 發表

算了 明天中午3點 ok?
時間一早講左!幾時唔得閒,幾時得閒!
引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-24 10:25 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1402170&ptid=161028][/url]
如果呢兩日都唔得閒,咁就星期1吧!重陽放假,早上至下午一定放假啦~唔好同我講話去拜山!!我地可以特登唔拜就你地!!!! ...
星期日既中午(11:30am~12:00am),星期6既中午(12:00am~1:00pm),呢兩段時間係最早可以開始到遊戲"
星期日下午(3:00pm~4:00pm),星期6下午(3:30pm~4:00pm)呢兩個時間之後就應該唔得閒!
星期5晚可能可以打,不過就算打到應該只打一場"...
星期一4~5點之後就唔得閒囉!
最早12點~12點半得唔得!!!?我d fd都訓緊教架,約實左12點的話,我都一定會call醒佢地!!!

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-26 09:11 發表

喂細路唔好離題  2點~3點打ok?
你就細路!!宜家係你地唔信,
引用:
原帖由 **廣告**. 於 2009-10-25 20:25 發表
紅日都要返..........................星期6 日都要 你分工都幾衰
我講明出黎姐,廢時人再話分工衰姐!!

原本話11~12點係最早
宜家你話2點嘛?咁我地話1點~1點半吧!

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-26 09:33 發表

喂你唔好得寸進呎wo 我地已經 讓左一步 2點~2點30 一口價 無得傾
邊個得寸進尺呀!?講明4~5點要返工!
你地最初竟然話
引用:
原帖由 **廣告**. 於 2009-10-24 21:43 發表
你地話星期日3點半至4點??????? 咁4點咯
係返工時間打比賽!?
而且越早越好囉!廢時到時有任何問題延誤!
所以1點至1點半吧!一係我退多一步!
1點半至2點!係最後決定時間!

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-26 09:33 發表

喂你唔好得寸進呎wo 我地已經 讓左一步 2點~2點30 一口價 無得傾
同埋!咩叫一口價,無得傾?一早約你地,你就話慢慢黎,咁宜家到寬限期啦,你先黎急?你都好在乎比賽囉!

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-26 09:45 發表

e個比賽係睇實力的 你幾急都無用+ 你急唔會第一+
慢慢來 ~
由頭到尾係你唔主動約戰!到宜家你仲要話慢慢黎??請你注意下態度吧!
比賽規則 (10月22日更新)
六、約賽時間指引:
8、雙方必須積極約定比賽時間,不積極一方導致無法進行比賽,則當棄權處理。

1點半至2點!

19 12
發新話題