發新話題

比賽: 平台神手 vs L☆VE┐

[Close]
引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-26 09:31 發表
原本話11~12點係最早
宜家你話2點嘛?咁我地話1點~1點半吧!
喂你唔好得寸進呎wo 我地已經 讓左一步 2點~2點30 一口價 無得傾

平台神手 系有實力既話就好快GG啦
少少時間都抽吾到?!

人人都要就你地 太自私了

引用:
原帖由 小明渣火車 於 2009-10-26 09:34 發表
平台神手 系有實力既話就好快GG啦
少少時間都抽吾到?!
我地好難得先齊人

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-26 09:33 發表

喂你唔好得寸進呎wo 我地已經 讓左一步 2點~2點30 一口價 無得傾
邊個得寸進尺呀!?講明4~5點要返工!
你地最初竟然話
引用:
原帖由 **廣告**. 於 2009-10-24 21:43 發表
你地話星期日3點半至4點??????? 咁4點咯
係返工時間打比賽!?
而且越早越好囉!廢時到時有任何問題延誤!
所以1點至1點半吧!一係我退多一步!
1點半至2點!係最後決定時間!

引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-26 09:41 發表

你地最初竟然話

係返工時間打比賽!?
1點半至2點!係最後決定時間! ...
2個鍾夠做啦

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-26 09:33 發表

同埋!咩叫一口價,無得傾?一早約你地,你就話慢慢黎,咁宜家到寬限期啦,你先黎急?你都好在乎比賽囉!

引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-26 09:41 發表

你地最初竟然話

係返工時間打比賽!?
1點半至2點!係最後決定時間! ...
搞到好似街市買菜 禁x樣
算啦 我豪比你條xx
2點啦

引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-26 09:43 發表

同埋!咩叫一口價,無得傾?一早約你地,你就話慢慢黎,咁宜家到寬限期啦,你先黎急?你都好在乎比賽囉!
e個比賽係睇實力的 你幾急都無用+ 你急唔會第一+
慢慢來 ~

希望你真系嬴到啦
平台神手

引用:
原帖由 小明渣火車 於 2009-10-26 09:46 發表
希望你真系嬴到啦
平台神手
多謝支持

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-26 09:45 發表

e個比賽係睇實力的 你幾急都無用+ 你急唔會第一+
慢慢來 ~
由頭到尾係你唔主動約戰!到宜家你仲要話慢慢黎??請你注意下態度吧!
比賽規則 (10月22日更新)
六、約賽時間指引:
8、雙方必須積極約定比賽時間,不積極一方導致無法進行比賽,則當棄權處理。

引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-26 09:53 發表

由頭到尾係你唔主動約戰!到宜家你仲要話慢慢黎??請你注意下態度吧!
比賽規則 (10月22日更新)
六、約賽時間指引:
8、雙方必須積極約定比賽時間,不積極一方導致無法進行比賽,則當棄權處理。 ...
積唔積極唔係你話事 狂係e個回貼就好積極??
笑~
2點呀 係咪2點呀

出到秘武器了  
加油

係咪2點呀 請確實

發新話題