發新話題

比賽: 平台神手 vs L☆VE┐

[Close]
Love團都講左夜晚要返工"你地玩野咩

引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-24 10:25 發表
我地隊員就係4~5點就要返工!!!!
你地話上午同中午返工/未訓醒?
咁即係早上至中午有時間得閒起身吧!
如果呢兩日都唔得閒,咁就星期1吧!重陽放假,早上至下午一定放假啦~唔好同我講話去拜山!!我地可以特登唔拜就你地!!!! ...
你地星期一晚上ok?
我地有隊友 返夜的中午點起到身? 最小都要下午

引用:
原帖由 小明渣火車 於 2009-10-24 17:32 發表
Love團都講左夜晚要返工"你地玩野咩
我地只係得下午打得同晚上打得 佢地2個時間都唔得 姐係唔洗打啦

你地話星期日3點半至4點??????? 咁4點咯

我fd夜晚睇場 睇賭檔.......

我見到 你地星期一放假 咁就星期一晚上吧~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-24 10:25 發表
如果呢兩日都唔得閒,咁就星期1吧!重陽放假,早上至下午一定放假啦~唔好同我講話去拜山!!我地可以特登唔拜就你地!!!! ...
我地係"早上至下午"放假囉!冇理係唔係紅日都係返夜晚要~
請留意字眼?

引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-25 02:22 發表

我地係"早上至下午"放假囉!冇理係唔係紅日都係返夜晚要~
請留意字眼?
算了 明天中午3點 ok?

紅日都要返..........................星期6 日都要 你分工都幾衰

引用:
原帖由 **廣告**. 於 2009-10-25 20:25 發表
紅日都要返..........................星期6 日都要 你分工都幾衰
既然你的言語似乎不相信我隊要返工,等我就同你遂一說明吧!!
我隊有3人要返(包括我),3人返既工係位於
元朗青山公路元朗段68-76號榮光大廈1樓                                                                                                                                                                         ,肯
德基家鄉雞  KFC
現在此分店處於急併人手,門口掛住急併人手既告示!!!
正常既店舖都係星期6,日晚都要返囉,
睇黎你都係讀書中/只識用錢,不用賺錢的朋友吧!

引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-26 09:09 發表

既然你的言語似乎不相信我隊要返工,等我就同你遂一說明吧!!
我隊有3人要返(包括我),3人返既工係位於
元朗青山公路元朗段68-76號榮光大廈1樓                                                                   ...
喂細路唔好離題  2點~3點打ok?

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-25 20:06 發表

算了 明天中午3點 ok?
時間一早講左!幾時唔得閒,幾時得閒!
引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-24 10:25 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1402170&ptid=161028][/url]
星期日既中午(11:30am~12:00am),星期6既中午(12:00am~1:00pm),呢兩段時間係最早可以開始到遊戲"
星期日下午(3:00pm~4:00pm),星期6下午(3:30pm~4:00pm)呢兩個時間之後就應該唔得閒!
星期5晚可能可以打,不過就算打到應該只打一場"...
星期一4~5點之後就唔得閒囉!
最早12點~12點半得唔得!!!?我d fd都訓緊教架,約實左12點的話,我都一定會call醒佢地!!!

引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-26 09:14 發表

時間一早講左!幾時唔得閒,幾時得閒!

星期日既中午(11:30am~12:00am),星期6既中午(12:00am~1:00pm),呢兩段時間係最早可以開始到遊戲"
星期日下午(3:00pm~4:00pm),星期6下午(3:30pm~4:00pm)呢兩個時間之後就應該 ...
2點ok? 不過 我要等d人醒晒 先 暫定2點ok?

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-26 09:11 發表

喂細路唔好離題  2點~3點打ok?
你就細路!!宜家係你地唔信,
引用:
原帖由 **廣告**. 於 2009-10-25 20:25 發表
我講明出黎姐,廢時人再話分工衰姐!!

原本話11~12點係最早
宜家你話2點嘛?咁我地話1點~1點半吧!

發新話題