71 12345
發新話題

比賽: 平台神手 vs L☆VE┐

[Close]

平台神手 vs L☆VE┐

遊戲類型: 信長盃4 第二回合 淘汰賽

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場;參照 比賽規則

msn已加!
請問幾時可以打得呢?
我地有一半人要返工"所以時間上未落實幾時得閒,以下時間只係暫時性(第一回合我隊可以作賽時間),可作參考"
正式時間要聽日先可以落實到"
星期日既中午(11:30am~12:00am),星期6既中午(12:00am~1:00pm),呢兩段時間係最早可以開始到遊戲"
星期日下午(3:00pm~4:00pm),星期6下午(3:30pm~4:00pm)呢兩個時間之後就應該唔得閒!
星期5晚(聽晚)可能可以打,不過就算打到應該只打一場"...
以上時間只是暫定,並未落實!不是全部隊員已確認!希望對方盡快約實時間!
重覆注意:以上時間只係根據第一回我隊可對戰時間,只作參考性,並不是落實時間!!!供對面預計定時間!!!

頂又3 玩野呀 報警

喂 我地應該只係得 星期6星期日 晚上8點~10點打到

云哥~"~ 你又揀星期日?! 你再揀我唔打   冇左我睇你點贏a_a"
|

已確認星期6,日有一半隊員要返工!
希望對方可以在星期6,日其中1日既中午抽空進行對戰!

首戰,我方會選陣營:聯合軍

星期日呢?晚上8點~10點

禁我地場囉 場大過軍

回復 8# 的帖子

都話夜晚要返工!!!!
只可以中午時間/早少少

ADD左 對方msn又冇覆!
好有禮貌打左成篇野"講左我地夜晚要返工"宜家淨係話夜晚得閒,平時中午個d時間又唔得閒?俾個合理解釋都冇"咁即係想點先"
請盡快約實時間!

慢慢黎wo 禁心急做咩後生仔
你上放你個msn 上來我+你

下午 o5ok? 星期6 日 一下午4點後我地都ok

我地星期5 星期6星期日 星期一 星期二 早上 同中午全部唔得 我地有隊員因工作 關係 味訓醒

回復 13# 的帖子

我地隊員就係4~5點就要返工!!!!
你地話上午同中午返工/未訓醒?
咁即係早上至中午有時間得閒起身吧!
如果呢兩日都唔得閒,咁就星期1吧!重陽放假,早上至下午一定放假啦~唔好同我講話去拜山!!我地可以特登唔拜就你地!!!!

71 12345
發新話題