發新話題

比賽: Killstar戒 vs 變形king肛

[Close]
係  專登網吧玩3個中  等佢等成一粒中  依家仲未開始

我地冇時間打啦  聽日又唔得閒 唉

已經進行左第一場
完左第一場之後
一名隊員電腦有問題
正前往朋友家中
希望對方可以等待15-20分鐘進行第2場比賽

或者選擇星期1,2既時段再進行第二場比賽

我邊有咁多時間同你哂
網吧又冇錢 冇時間  我地要番學 f.5仔
放完學都成7,8點 要溫書啦    得星期六,日 得閒 你都拖咁耐

引用:
原帖由 柯拍敏 於 2009-10-25 20:26 發表
我邊有咁多時間同你哂
網吧又冇錢 冇時間  我地要番學 f.5仔
放完學都成7,8點 要溫書啦    得星期六,日 得閒 你都拖咁耐
本人亦是一名中七學生
你要應付會考 我也要應付高考

我地唔係有心推遲比賽時間
但實情是隊員在約定時間未能準時出席
我亦係6點個陣 同你地既聯絡人講左
6:15分開始ok?"  你地亦講左ok
咁其實 比賽時間已改為6:15
我亦一再交代左延遲既理由

我亦提出改期 你地冇回應我

而且你地提出根據比賽規距
想判別我方係輸

但據規距 30分鐘內 沒有交代事情 才能別判定係棄權
我一直有同你地交代緊

再者

星期一係紅日  全港學生應該係假期
改星期一打應該沒問題吧..

再約時間打比賽吧
星期一二
實有1小時得閒既

大佬 一個中 同30分中差幾 多呀
由6:15分 等到7點先開始
由8點又要等到8點半都未開始
你咁樣都唔判你輸??????????????????   加加埋埋都成1粒幾中

我依家有個提議
聽日一場 定勝負好嗎?  龍大這樣可以嗎

真係估唔到變型會入到第2回合!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 柯拍敏 於 2009-10-25 21:41 發表
大佬 一個中 同30分中差幾 多呀
由6:15分 等到7點先開始
由8點又要等到8點半都未開始
你咁樣都唔判你輸??????????????????   加加埋埋都成1粒幾中
7、約定比賽時間後,30分鐘後未赴約而沒有任何交代,當棄權處理;60分鐘後未到即當棄權。

我地而不斷向你地交代事 而我亦準時於6時上線 跟你們交代比賽需要延遲一下
我地8點左右打完第一場比賽
我已經多番通知左你地聯絡人既msn
話電腦有問題既個位隊員已火速前往佢朋友屋企 以繼續完成賽事
但你地既聯絡人亦冇就此作出回應

我當時提出了 明天或後天再繼續第2場賽事
但你地一再無視我既提問

而一而再 再而三咁想用規距判我方棄/權輸
我方在只有4個隊員的情況下 當然無法如常出賽

我總不相信一天之內 抽1小時的空閒也不能
對方多番無視我地既訴求 而一再要求裁判判我地棄權//輸
此番舉動實在令人費解
我相信裁判既眼睛係雪亮 而決定亦係公正既
相信龍大會作出合理既決定

7、約定比賽時間後,30分鐘後未赴約而沒有任何交代,當棄權處理;60分鐘後未到即當棄權。

我地而不斷向你地交代事 而我亦準時於6時上線 跟你們交代比賽需要延遲一下
我地8點左右打完第一場比賽
我已經多番通知左你地聯絡人既msn
話電腦有問題既個位隊員已火速前往佢朋友屋企 以繼續完成賽事
但你地既聯絡人亦冇就此作出回應

我當時提出了 明天或後天再繼續第2場賽事
但你地一再無視我既提問

而一而再 再而三咁想用規距判我方棄/權輸
我方在只有4個隊員的情況下 當然無法如常出賽

我總不相信一天之內 抽1小時的空閒也不能
對方多番無視我地既訴求 而一再要求裁判判我地棄權//輸
此番舉動實在令人費解
我相信裁判既眼睛係雪亮 而決定亦係公正既
相信龍大會作出合理既決定

麥你覺得我地係專登係網吧等你成個幾中 你可以當半個中個話
我諗冇野講啦 你個交化係咩 電腦突然壞左?
呢句理由好難接受lo 唔該 如果龍大唔主持公道個話 我地d隊友都好唔服係網吧哂哂d時間

你有冇自己問自己 有冇檢查好問題先比賽?
遲到就是遲到了, 上之第一回合 我都係咁 最後都唯有係一場定勝負
就算係咁 都唔洗等你粒幾中啦係咪???????

發新話題