發新話題

比賽: NiF高潮CoOL vs 讓我打敗你

[Close]
引用:
原帖由 pR0〝 於 2009-10-26 03:13 發表

wt來的            /????????????????????               
dl能完笑q死  me        
神圖 擺明話緊佢

引用:
原帖由 dogdogme 於 2009-10-26 03:17 發表

神圖 擺明話緊佢
話人都咪9咁能明顯啦
岸9喎      
p_R0

引用:
原帖由 FoX. 於 2009-10-25 22:05 發表

公子Cs 又想比我 制裁?

高Level 過你 Sor
PK fox
吹到打match tk我  
god到pk

你飛去外國前1日我先比你開心下ja
真係唸住高lv過我
1on1 cs sm u la7.7

引用:
原帖由 pR0〝 於 2009-10-26 03:24 發表

話人都咪9咁能明顯啦
岸9喎      
龍爺喎 你估其他人咩

同龍爺點講佢都認為自己係岩既
不如唔好理佢
放長雙眼睇龍爺入4強啦

What is the problem with you guys?

Just let vlan investigate

stop all those bullshit

Especially for those who were not involved in the match
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

什麼是你們的問題?
請讓vlan調查
停止所有那些胡說
特别是為在比賽未介入的那些人

罵戰開始
鎖post吧
鎖前留名

引用:
原帖由 dogdogme 於 2009-10-26 03:45 發表

龍爺喎 你估其他人咩

唔通就唔可以俾龍爺有生存機會 ???????????
佢入能左4強先放第2d j圖上來啦
p_R0

引用:
原帖由 影星★不忿 於 2009-10-26 09:39 發表
罵戰開始
鎖post吧
鎖前留名
咩意思=.=.=.=-.=-.-.-.=-.=.-=.-.-=.=??????????????堅唔明

這不是罵戰,而是討論
gd????????????????
p_R0

太多罵戰,太多粗口, 太多人無視論壇規矩比賽規則,  待處理完今場比賽再一一處罰

經過徵詢專家意見, 可以確認 NiF_FatCaT25 系他人代打.

希望 NiF_FatCaT25  及涉嫌代打者 CoOLWiND_  可以出來交代事件.

其他非相關人士請勿插嘴, 凡互罵或用粗口者,輕則扣分禁言, 重則解團或取消比賽資格.

抱歉 他們不在家中 可否給我一點時間????我聯絡他們   他們應該晚上才回家
感恩

經過徵詢專家意見, 可以確認 NiF_FatCaT25 系他人代打.
請問你何來得出這個結論

系經 Replay 分析作出結論,  另外可以參考 #148 描述

假設接納 CoOLWiND_ 講 NiF_FatCaT25 系到佢屋企打比賽,
因此我地先要徵詢他人意見作出評估.

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-26 16:39 發表

希望 NiF_FatCaT25  及涉嫌代打者 CoOLWiND_  可以出來交代事件.

其他非相關人士請勿插嘴, 凡互罵或用粗口者,輕則扣分禁言, 重則解團或取消比賽資格. ...
so sad

發新話題