發新話題

比賽: NiF高潮CoOL vs 讓我打敗你

[Close]
引用:
原帖由 dogdogme 於 2009-10-25 21:04 發表

因為228係神手
請認真的解答問題,不要制做麻煩

引用:
原帖由 制裁李志華 於 2009-10-25 21:07 發表

請認真的解答問題,不要制做麻煩
228真係神手

引用:
原帖由 MinG. 於 2009-10-25 21:15 發表

228真係神手
228是神手,我相信係vlan識佢既人,有部份人都好認同,所以唔洗突別認同了

引用:
原帖由 MinG. 於 2009-10-25 21:15 發表

228真係神手
明明豬

呢場結果一早估到  仲想有意外驚喜

引用:
原帖由 花公子 於 2009-10-25 20:20 發表
喂喂喂喂喂喂喂喂
玩信長姐
洗唔洗嘈到咁
再嘈既話罰你地無得再玩信長
全部跟我玩cs
學jboy:招march
go  T   5
公子Cs 又想比我 制裁?

高Level 過你 Sor

我看到公子在努力的使我們閉嘴

引用:
原帖由 Albert_Si_u 於 2009-10-25 19:48 發表
老老實實 是不是因為NIF團隊再之前平台拿過獎項 輸了不服 就屈他們[NIF]?
如果你們今次比賽撞的團隊不是他們[NIF] 是其他團隊 但是你們輸了
是不是又說對面請槍 我覺得不會吧 如果對面沒有一點名氣 相信你們不會這樣 ...
方 228 秋風 新丁 流星K   ????想不到你們輸了就會說人請槍 技術差就是技術差吧
請不要+個字 我份人輸左就輸左 輸得心服口服  我懶理對面有冇請槍
但無知既人胡亂批評就最黑我憎
另外比賽請槍呢d野大家心照就好

引用:
原帖由 MiX_FLL 於 2009-10-25 23:45 發表

方 228 秋風 新丁 流星K   ????想不到你們輸了就會說人請槍 技術差就是技術差吧
請不要+個們字 我份人輸左就輸左 輸得心服口服  我懶理對面有冇請槍
但無知既人胡亂批評就最黑我憎
另外比賽請槍呢d野大家心照就好 ...
花生花生

引用:
原帖由 花公子 於 2009-10-25 20:05 發表

黃諾軒都是垃圾 gd?
叼你
有種響哂佢地全朵啦
kai兜               
p_R0

方份人比賽不嬲隨意打架
!!!

係咪肥展換左志華打
我真係好想知

講真~~你地講既「星願」冇彬冇文仔冇公子冇阿b
唔夠打一d都唔出奇
唔係佢地4個主力K.Y.O.根本拎唔到第一
唔係話228同流星k唔勁~~只係相比之下差dd囉

請唔請槍我唔俾意見啦
不過呢隊「讓我打敗你」同K.Y.O.既「theend」比
實力真係差dd

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-10-26 00:11 發表
係咪肥展換左志華打
我真係好想知

講真~~你地講既「星願」冇彬冇文仔冇公子冇阿b
唔夠打一d都唔出奇
唔係佢地4個主力K.Y.O.根本拎唔到第一
唔係話228同流星k唔勁~~只係相比之下差dd囉

請唔請槍我唔俾 ...
連邊個打都未清楚的話不要亂插嘴吧..      文仔有打的.....

不如我地'' 試下 念下..調換角色''..[我比如]
甘如果NIf 今場 輸左比你地 話你地請槍 甘你地 又點..老老實實
講句真心話'''你地[star]系冠軍 洗驚人請槍 輸就系輸..甘**粗口**多嗲..有春用
就算 龍大 調查得唔清楚 甘就判左[NIf輸左]我念你地贏得都唔會好光彩

回復 209# 的帖子

star 咩. 話左幾多次吾係star ]]

彬都出到聲話係得2個..仲咩star.

星願得2隊. 星願 同star08 ms 咪係lo.

佢地自己組隊關星願咩事??

用下腦la

發新話題