發新話題

[Left 4 Dead] 原兇已找到

[Close]
引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-22 13:20 發表
唉....
一人小一句吧..=.=
走場個個都會嫁啦==
邊個唔會走場牙...邊個未試過走場...
大家算啦=
CLOSE POST~!
کaþKa

引用:
原帖由 hiro1214 於 2009-10-22 12:14 發表
咁如果係無HERE II AM 份. 咁可能真係我記錯. 同你道個歉先

而家我無強調贏輸問題. 但係唔講出黎讀者點明白事件經過
其實一開始個SV 都係寫住"FOR FUN"
點解人地唔可以走? 走就要比你小?

吊鬼我唔知你搵幾錢. 但係 ...
你呢d人真係惡人先告狀

我都有同小0, 銀女同silver打過, 平心而論我真係完全唔覺有你所講既無品囉

仲好意思講人地唔比你走, but你個main point又要鬧人走你場

咁你想講咩呢 ? 即係你輸人地就唔可以走, 你贏果一關你自己成隊就可以走 ?

加上小0都講佢唔係因為你贏而走囉, 正常人都諗得出自己果隊無輸點解要走先 ?

而樓主你呢句"原兇已找到"好唔負責任囉, 你又要投訴人但自己又心裡有鬼改文, 自己都知自己理虧 ?

寫住for fun就可以走場? 歪理   邊個需要敬而遠之 ? 大家心領了, 下次最好避之則吉樓主你呢種人  

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-22 13:20 發表
唉....
一人小一句吧..=.=
走場個個都會嫁啦==
邊個唔會走場牙...邊個未試過走場...
大家算啦=
BUG HUN 之王 ↑

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-22 14:42 發表

BUG HUN 之王 ↑
我果時冇入佢SER...咩都唔知=
کaþKa

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-22 14:04 發表

你呢d人真係惡人先告狀

我都有同小0, 銀女同silver打過, 平心而論我真係完全唔覺有你所講既無品囉

仲好意思講人地唔比你走, but你個main point又要鬧人走你場

咁你想講咩呢 ? 即係你輸人地就唔可以走, 你 ...
版主唔係大曬....請唔好火上加油...THANK.
上面已經講完左CLOSE POST

کaþKa

宜家知道錯怪左小0 就是是旦旦係度 道歉, 你開個post 黎話人, 宜家係post 入面是旦道歉~.~  話人你就大聲.. 道歉就咁細聲~.~ 開個post 道歉啦

by james

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-22 14:46 發表

版主唔係大曬....請唔好火上加油...THANK.
上面已經講完左CLOSE POST
我無話自己大晒囉 你又駛唔駛咁講呀 ?

一人小句
支持CLOSE POST -.-
durexxxxxxxxxxL

佢要型,佢通比佢停?

上X登嘈啦 係度嘈出唔到名

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-22 14:04 發表

你呢d人真係惡人先告狀

咁你想講咩呢 ? 即係你輸人地就唔可以走, 你 ...
我幾時有鬧人走我場?
我亦幾時有話小0因為我贏而走?
屈得就屈. 真是厲害.

再者. 個FD因為要番工所以要走. 就可以比佢地名正言順咁用粗口鬧?
對方已經出口傷人. 我仲要繼續留係度同佢玩?

ANYWAY 再討論都無乜意思.
煩請ADMIN 順手關左佢.
廢事再被人歪曲事實

"好似你地班人咁唔駛做咩"
"喂你地呢D番掃街工就唔洗精神者. 唔代表人地同你一樣咖喎"
"比人滅左係度發老脾.. 勁無品"
"打機者. 成班爛仔咁. 真係同佢地講多句野有失身份"

上面見到既

補充 : 根據你講既野,  你好似覺得自己係有品人.
我自問一向都係唔多出聲同人argue 既人 ,一開頭無怨無仇就更加唔會惡言相向.
但係由我打l4d 咁耐見過你幾次 ,冇一次見到你好頭好尾.  又或者以一個有禮貌既姿態出現過囉 :O
1.打完唔講gg    之餘講野仲有ATTP ( attitude problem )  串串貢.
2.dead air 5 分數上輸左之後賴人designed tank spawn 然後tk  跟住走左LU
3.打緊44 . 又話眼訓叫人快D. 但跟住打打下又話sleep走左去 , sleep要走當然冇問題 ,不過sorry 都冇句就咁走左 , 真係唔覺得你有咩禮貌可言.
4. 其實一定仲有例子既, 但係記唔清

大學生喎 ....   ;P;P;P  老實講丫.  如果你由頭到尾玩l4d俾人睇到你係個有品同禮貌既人 , 100%冇可能全世界都企響siu0果邊囉 , 件事邊個岩我唔在場 , 唔知咩事 , 冇資格講 . 不過要話冇品無論如何你都走唔甩 , 你一定冇資格話人 . 你唔好話咩人地係frd唔中立.  如果你一直係有品開既 , 人地有眼睇. 就算人地點冇品你都唔會有位俾人入到囉

你地最興嫁啦,人地街場for fun 你地又要入黎踩
到人地叫晒人,你地又走
邊個唔識你地姐-_- panda哥

你開得post又要淆晒底咁,叫人關post 因為知道衰驚比人圍鬧-_-?
仲細咩,一係直接搵你同佢有恩怨既人傾,小朋友呀?開post 唱

第一次見Jun打咁多字~

Panda哥~我真係冇你咁好學識嘅~
你係咪幫人睇相搵錢架?你又知我買唔起要偷?
我認我冇品,但係只係對住冇品嘅人先冇品囉~

搵到原兇就Close Post?咁你唔開返個Post say sorry?

P.s 面係人地比嘅

發新話題