17 12
發新話題

請問‘幹’是粗口嗎?

[Close]

請問‘幹’是粗口嗎?

如題  請問管理員 ‘幹’有違犯規則嗎?

引用:
原帖由 佛教業記南 於 2009-10-20 20:32 發表
如題  請問管理員 ‘幹’有違犯規則嗎?
如果你係台灣人既話 應該叫。

經常有團隊串完人

跟住話錯頻
**********內容含有sm成份**********

引用:
原帖由 七串*沙龍 於 2009-10-20 20:44 發表
經常有團隊串完人

跟住話錯頻
講緊ever團個12w111?

咁你知唔知咩叫『幹』先??

咁你知唔知咩叫『幹』先??唔知就查查字典,你咁問似昆post多d,我都識問:柒係唔係粗口黎架。

系唔系粗口系由評審裁定, 而且重點不在是否屬於粗口, 而系是否惡意挑釁或誣衊對方.
如果互相叫罵, 就算不涉及粗口, 一樣會犯規.

參加得比賽雙方應該互相尊重, 鬥技不鬥口

龍大sm....講得好...支持龍大
Silver團★

引用:
原帖由 Silver_alan630 於 2009-10-20 22:15 發表
龍大sm....講得好...支持龍大
取消資格xDD 話人sm哈哈

引用:
原帖由 GoDKiSs- 於 2009-10-20 20:56 發表

講緊ever團個12w111?
講得好 同意 ;P ;P ;P ;P

咁如果兩隊一齊講...兩隊一齊取消@_@?

我諗先會比警告

龍大大你 講得真好  挑釁或誣衊
  如果 在完場勝利那刻  講了‘幹’ 是 甚麽意思?
      挑釁還是誣衊?
    是看不起 對面的意思嗎?  
  爲什麽 勝利 還要說出 蔑視 玩家的說話
           龍大大 你認為呢?

Agree with 鬥技定鬥口

咁打"草泥馬"同"調理農務係"會點=.=?

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-10-20 21:03 發表
咁你知唔知咩叫『幹』先??唔知就查查字典,你咁問似昆post多d,我都識問:柒係唔係粗口黎架。
樓主 完來講緊人地團名
如果系粗口人地咪要散團@v@?

17 12
發新話題