發新話題

龍大..規則一問..可以講粗口鬧對敵?

[Close]

龍大..規則一問..可以講粗口鬧對敵?

我岩岩睇到屎尿汪戰隊vsTHE ONE.既rp.見到第3場果個rpTHE ONE去直爆果時講左句.."直爆**不良詞語**你"..咁樣係5係會判輸..

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2009-10-19 19:36 發表
開新ac黎講人?
我係佢地d fd..我都無vlan號唔通5開??笑大了..咁你又識開ac??..我只係想問下..如果係既話咁d規則黎做咩??

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-10-19 19:43 發表
人地有 實力 2:0 對方

你想 就憑 一句 粗口 就想當 【The one】 輸?

你唔俾人錯頻? 還有 龍大係哥1個貼度講左

請 【ThE OnE】 團注意言行, 否則會被取消資格

咁姐係 龍大 俾次機會 佢地啦 唔好 小事化大 ...
咩2:0..我想問下你..你係米眼有d問題..打到第3場2:0咁威水??...如果個個都比次機會..中洗玩??

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-10-19 19:48 發表
還有 樓主 個 帳號 新開a_a

第一個貼就 係 呢個貼

9成9 係 輸唔起 開新帳號黎? (估的 別插)

今日註冊的a_a
我想講多次..我係佢地d fd..我無vlan號5通5開..我只係問一問..都5得??..如果5得既話..咁請龍大dl左呢個貼

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-10-19 19:48 發表
還有 樓主 個 帳號 新開a_a

第一個貼就 係 呢個貼

9成9 係 輸唔起 開新帳號黎? (估的 別插)

今日註冊的a_a

ok 就算 2:1 又點a_a

輸就係輸 想憑 一句 粗口 當 勝方 輸?

係唔係太 兒戲a_a ...
下..規則係咁寫..問下都5得..咩社會..封建社會??

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-10-19 19:56 發表
簡單 講句吧 不然 會覺得 我係度同你嘈

(例) 法律規定

在 公眾 場所 大聲 說 粗口/髒話 會罰 1500蚊

好啦

甲:吊你老x(公眾場所 度大聲講)

剛好警察係度

個警察 第一次 9成9 見佢 初犯 只會口頭警告

你 ...
拿..首先聲明..我只係佢地d fd..同埋..我林個警察記憶力幾好..或者係新仔..佢認住個個人..邊個第一次邊個第2次??

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-10-19 20:06 發表
唔係要講到咁明顯阿麻 大佬..........

又俾個 例你...

你無案底既 你唔小心 傷人

法官 都唔會 即刻 判你去 坐牢啦

就算 坐牢 你認罪 都會 輕判

另1個 有傷人 案底既

再次傷人 被捉到 雖然 佢認罪

但係 法官 ...
哇..無野講了..你太強了..我只能叫你一聲咀王之王..龍大..請dl貼.同改規則.應改.警告一次..如有再犯.立即判輸.

引用:
原帖由 NiF_FatCaT25 於 2009-10-20 23:31 發表

講粗口的確吾岩-,-
但系都吾可以因為一句粗口話人輸
明明人地就2:0你
講粗口最多2:1吧
我覺得你地個眼有d問題..打到第3場都可以2:0..同埋..我講左好多次..我只係佢地d fd..如果你地咁林都無計..你地自己中2點講就點講..我淨係想問下係米會判輸..你地講咁多野..規則係咁寫..我只係問下..都比人插..無晒言論自由...d香港人就係咁樣識屈人??

引用:
原帖由 Ass-M-Ass 於 2009-10-21 20:46 發表
技不如人就算把啦,
依家鬥信長wor,
細路仔玩泥沙咩.

一句粗口就想收人皮
真係晒氣..我問下規則都比人吊..無野講..香港人真霸道..係咁屈人..5聽人講..gd!

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2009-10-21 21:16 發表
你講就信,咁咪好多人比人呃?
無逼信..5信算..我只係想問下你地d香港人..係米好中2屈人..老作

發新話題