37 123
發新話題

龍大..規則一問..可以講粗口鬧對敵?

[Close]

龍大..規則一問..可以講粗口鬧對敵?

我岩岩睇到屎尿汪戰隊vsTHE ONE.既rp.見到第3場果個rpTHE ONE去直爆果時講左句.."直爆**不良詞語**你"..咁樣係5係會判輸..

開新ac黎講人?

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2009-10-19 19:36 發表
開識ac黎講人?
咩叫識ac ?
新ac我就明
Rs-h0w[R]y0u 醉`
"Have you seen my bear Tibbers?"

人地有 實力 2:0 對方

你想 就憑 一句 粗口 就想當 【The one】 輸?

你唔俾人錯頻? 還有 龍大係哥1個貼度講左

請 【ThE OnE】 團注意言行, 否則會被取消資格

咁姐係 龍大 俾次機會 佢地啦 唔好 小事化大

抄我名
y sm?

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2009-10-19 19:36 發表
開新ac黎講人?
我係佢地d fd..我都無vlan號唔通5開??笑大了..咁你又識開ac??..我只係想問下..如果係既話咁d規則黎做咩??

好開5開
y開秒秒
s9m

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-10-19 19:43 發表
人地有 實力 2:0 對方

你想 就憑 一句 粗口 就想當 【The one】 輸?

你唔俾人錯頻? 還有 龍大係哥1個貼度講左

請 【ThE OnE】 團注意言行, 否則會被取消資格

咁姐係 龍大 俾次機會 佢地啦 唔好 小事化大 ...
咩2:0..我想問下你..你係米眼有d問題..打到第3場2:0咁威水??...如果個個都比次機會..中洗玩??

還有 樓主 個 帳號 新開a_a

第一個貼就 係 呢個貼

9成9 係 輸唔起 開新帳號黎? (估的 別插)

今日註冊的a_a

ok 就算 2:1 又點a_a

輸就係輸 想憑 一句 粗口 當 勝方 輸?

係唔係太 兒戲a_a

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-10-19 19:48 發表

第一個貼就 係 呢個貼

今日註冊的a_a
我想講多次..我係佢地d fd..我無vlan號5通5開..我只係問一問..都5得??..如果5得既話..咁請龍大dl左呢個貼

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-10-19 19:48 發表

第一個貼就 係 呢個貼

今日註冊的a_a

ok 就算 2:1 又點a_a

輸就係輸 想憑 一句 粗口 當 勝方 輸?

係唔係太 兒戲a_a ...
下..規則係咁寫..問下都5得..咩社會..封建社會??

簡單 講句吧 不然 會覺得 我係度同你嘈

(例) 法律規定

在 公眾 場所 大聲 說 粗口/髒話 會罰 1500蚊

好啦

甲:吊你老x(公眾場所 度大聲講)

剛好警察係度

個警察 第一次 9成9 見佢 初犯 只會口頭警告

你唔好再係 公眾場所 講粗口 唔係我會票控你

唔通警察 你講一句粗口 就即刻票控你咩

你又唔係 常犯

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-10-19 19:56 發表
簡單 講句吧 不然 會覺得 我係度同你嘈

(例) 法律規定

在 公眾 場所 大聲 說 粗口/髒話 會罰 1500蚊

好啦

甲:吊你老x(公眾場所 度大聲講)

剛好警察係度

個警察 第一次 9成9 見佢 初犯 只會口頭警告

你 ...
拿..首先聲明..我只係佢地d fd..同埋..我林個警察記憶力幾好..或者係新仔..佢認住個個人..邊個第一次邊個第2次??

唔係要講到咁明顯阿麻 大佬..........

又俾個 例你...

你無案底既 你唔小心 傷人

法官 都唔會 即刻 判你去 坐牢啦

就算 坐牢 你認罪 都會 輕判

另1個 有傷人 案底既

再次傷人 被捉到 雖然 佢認罪

但係 法官 見佢有 傷人案底  今次再次傷人

你覺得 個法官 會唔會 再輕判呢?

OMG 你再唔明 我都無計.........

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-10-19 20:06 發表
唔係要講到咁明顯阿麻 大佬..........

又俾個 例你...

你無案底既 你唔小心 傷人

法官 都唔會 即刻 判你去 坐牢啦

就算 坐牢 你認罪 都會 輕判

另1個 有傷人 案底既

再次傷人 被捉到 雖然 佢認罪

但係 法官 ...
哇..無野講了..你太強了..我只能叫你一聲咀王之王..龍大..請dl貼.同改規則.應改.警告一次..如有再犯.立即判輸.

37 123
發新話題