發新話題

今次信長盃4-入來討論

[Close]
引用:
原帖由 TraperPO 於 2009-10-18 20:40 發表
今次信長盃四...

可能大家打左咁多年 都熟哂

我裁rp果時 差唔多見隊隊都係咁既陣

無新意 /_\ 套套rp都一樣你話悶唔悶死
哈哈...

自信長第3屆官網盃已經係咁 計計埋埋都2~3年, 好難唔悶

如果唔係vlan之前都唔會宣傳其他版
我行我素

有經歷過下一直以黎既團戰史, 都知流星k實力唔係突出
簡單對比下同期union&loser&星願其他主攻手.. 一切顯而易見,一目了然

你係有料留得住人就唔洗過檔
仲有入過你個團就代表d乜?係你手下? 你係佢大恩人?
講到個個都係你培訓出黎, 無你=無佢, 之前仲要吹埋loser現任團長係你門下
真係笑到飽哂
我行我素

無人身攻擊, 無謾罵都要封?

一個過渡性討論姐, 版主唔會咁無理掛
我行我素

大陸代表隊好多細節同香港唔同

期待出新陣容攻港不備, 提高比賽觀賞度
我行我素

我覺得有意思既帖我就會出聲
抑或呢度唔容許有反對聲音,有異見? 言論自由得你地有?

再講有人出聲就即刻黎護駕, 唔係更居心叵測?
我行我素

做得版主, 講野之前應該用腦思考下
話哂版主某程度上都代表住vlan既形象, 搞到版主講野得把口就唔好

人地之間既野我係唔清楚, 所以我都無就呢方面講咩意見
我只係針對流星_k既言論發表下我既見解
可能有人乜都唔識會誤會啦, 我講清楚d~
#161只係針對左流星_k既實力, 同埋佢對團友/舊團友既態度, 發表左我既意見姐
我行我素

回復 175# 的帖子

所以咪話版主"某程度上"代表住vlan形象囉, 而唔係你立唔立場
姐係打個比喻, 外人見到一個講野九唔搭八, 理解力不足, 回文無根據又主觀兼夾信口開河~
開口埋口話人識小小扮代表既版主, 簡稱個人素質低劣既版主 人地會點諗?
咪會認為vlan既版主質素低囉 好簡單既道理

仲有你胡亂指責我小人就算啦, 我保留追究權理~但理由係咪應該堆砌得好d?
我無講過我好清楚流星_k囉, 亦無意深入了解
我只係觀察+經歷過以往既團戰, 了解到佢打比賽顯示既實力姐
另外佢既言論背後帶出既自大感, 唔需要我逐步解釋丫嘛?
我行我素

回復 179# 的帖子

所謂觀者於微, 要營造一個好品牌, 連最小既職員仔都要顧及品牌形象
版主影唔影響到論壇形象, 已經唔係一個見仁見智既問題, 而係好簡單既道理

我講既主觀唔係指意見, 而係指處事態度
你睇下你, 一有人講你團友就諗都唔諗就敵對左先
就好似路過踩親人, 個人都未急, 但d手下就係度喊打喊殺
即係自作聰明, 皇帝唔急太監急
咁既人點勝任版主呢? 當然, 當對版主既要求都近乎0, 就無所謂啦

我唔知你又係邊度理解左d"我既道理"出黎
只係我講既野都有根據, 想反駁既無任歡迎~
而唔係空口講"識小小扮代表", "小人到無人有", "你根本對事情了解唔深"

我真係佩服你, 乜缺點都可以暴露出黎, 認真汗顏 都係咪對牛彈琴, 越講越離題

我行我素

回復 185# 的帖子

勝者為王, 敗者為寇係一種道理, 但引用名言唔一定代表有說服力既
唔小心用錯左, 比人一種亂拋書包, 弄巧反拙既愚昧感覺就唔好啦
以你既理論, 我怕以單挑黎計~你係論壇可以禁言了

我只係針對言論發言, 唔好再講咩我對你過去清唔清楚啦
同埋以你帶領既12星時期已經頻頻請槍, 你依家咩品唔知啦 以前就真係
例子:第3屆官盃決賽請No.團代打輸左既笑話
我行我素

幾點啦

1.我無話過勝者為王呢個論點係錯, 亦無意改變
你之所以誤解係因為我講左~ "如果用錯名言"
但我指既係"使用方法錯誤", 而非名言本身錯誤

2.#185話"勝者為王.敗者為寇 你點批評.  我都覺你無資格"
敗者無資格批評人, 而我認為係論壇上有為數不少既人實力係佢之上
再加以誇張修飾~ 佢係論壇上可以禁言發止了 ^^
或者你會話無資格批評唔等於唔可以講野, 呢層我就唔回啦
如果你同#199一樣有同一誤解, 可能我講得唔夠清楚 你可以理解為"佢被禁言"

3.指佢亂用引證, 本想達到說服目的, 但枉費心機

4. 要了解, (可能仲要為為王)先可以批評人地, 唔係又誣蔑又誹謗
而且清楚左事件來龍去脈先可以比自己既愚見
我就無興趣了解你既發言觀念啦~
而我今次係就流星_k既實力, 同佢既言論發表意見
我行我素

不過認真講句

希望你唔好告我誹謗啦
我行我素

係佢自以為神, 一句勝者為王,敗者為寇, 就以為人地會淆佢姐

我怕打到佢自卑

----------------------------------------------------------------------------------------

以免連post, 係度編輯啦

#209 一句簡單名言, 你可以質疑我唔識解, 然後仲括住個"唔係講你無言讀得書少"
應該打錯字啦, 但意思明白既
你呢個咁..既想法... 真係汗顏得同某人有得fight

其實#205已經講得好清楚
阿流星_k會員強調勝者為王, 我咪回應指出下, 天上有天, 人外有人囉
佢同我都未打過, 邊個係王都未知啦
我就認為佢個人實力一般, 見佢咁自大先黎擦下鞋姐
有d被掩藏既事實, 大家唔好意思出聲
最新實力參考 讓我打敗你vs nif既比賽

我行我素

我只係針對個人實力評價
我行我素

回復 232# 的帖子

以前點威都係假, 依家輸左就係輸左
我地係歷史上可以見識到拿破崙作為軍事政治家既偉大之處
但事實上佢到最後都係失敗告終 一生貫徹左勝者為王, 敗者為寇既道理

係咪以偏蓋全見仁見智啦~
打廢團好神又係一場, 打一流團隊好神又係一場~ 但邊場比較有參考價值呢?
況且我都透露過, 我係經歷過好一段團戰,比賽日子, 我評佢實力唔係靠一兩場

Rs團好團結, 好有架勢
我行我素

發新話題