發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:04 發表

唔係到時尼個又話佢外掛...o個個又話佢外掛咁...有咩謂呀?
出尼打仲可以識多幾個朋友...係出尼我一定支持呀!!一定出尼呀!!當網聚呀~
demo咪搞掂囉~__~  我無你咁有米落網吧打機咁神

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-10-19 18:58 發表

網吧d機a_a 好驚架啵

聽吾到聲仲要用吾慣d滑鼠
大家同樣用都唔慣D機架啦...好公平....
想知有冇外掛既話為表公正最好去網吧.....

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-19 19:04 發表

對唔住囉
果晚訓唔著 第二日返工遲左成個鐘
因為太-6所以訓唔著呀?你d運氣用晒啦...見唔見呀?

引用:
原帖由 俛許偕伝 於 2009-10-19 19:06 發表

大家同樣用都唔慣D機架啦...好公平....
想知有冇外掛既話為表公正最好去網吧.....
就系對手太勁嘛   發揮吾到超水準好難贏架啵A_A"

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:06 發表

因為太-6所以訓唔著呀?你d運氣用晒啦...見唔見呀?
用晒啦,一早就無運行

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:03 發表

咁又唔可以一口咬定...咁可能佢真係心心不憤呢??
個個人唔同嫁ma...你比人話外掛可能同d fd講下就得...
可能佢地要咁樣釋放出尼呢...邊可以咁樣一口咬定佢嫁??
做人唔得咁嫁... ...
甘你睇返人地回覆 同埋人地既舉止 係講乜

相信 清楚事件既人 都知道 係點樣傳

我所見到 睇到既 係有一堆人係game內外

係到話打嬴左no1

我吾係亂講ga... 但係 我三仔 都想見識下

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-10-19 19:05 發表

demo咪搞掂囉~__~  我無你咁有米落網吧打機咁神
我都冇米嫁...不過要睇真人版ge第1名, teddy同比卡超喎..佢地不嬲出晒名嫁啦...咁緊係要睇啦~
借安信我都借啦...睇下真人版佢地究竟係點打到咁勁呀ma...
恤髮o個d呢..我就冇興趣啦...因為佢地ge係運氣...唔係時時有ge...

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-10-19 19:08 發表

就系對手太勁嘛   發揮吾到超水準好難贏架啵A_A"
VLAN邊個唔識你地黃金組合丫...你地是是但但都搞得掂啦小俊哥

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:09 發表

係到話打嬴左no1

我吾係亂講ga... 但係 我三仔 都想見識下 ...
請問係點樣傳呢 我又想聽下

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:09 發表

係到話打嬴左no1

我吾係亂講ga... 但係 我三仔 都想見識下 ...
啦...佢地係點諗我就唔知...不過可以肯定係佢地都心心不憤...-6一次就比人話外掛...
唔通成隻game真係第1名佢地班"高手"玩晒咩??
另外想講ge就係...當晚ge事得佢地知...佢地有冇咁講...恤髮又有冇吹水....都係得佢地知...
我作為一個玩家...聽到d咁ge事都覺得佢有問題...係咪第1名就冇人可以羸到??
如果係咁當年"泰臣"唔洗咬人耳仔啦!!

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 18:51 發表

其實佢又冇話自己係對亦冇話no.1係錯...佢只係覺得....佢係no.1喎...
佢自己都咁講啦...敢係佢面前用外掛用到咁出面??
而且大家都知佢係老手啦...恤髮個題目都打到明啦...
即係話估唔到咁專業ge  no.1  第1名都將 ...
引用:
原帖由 俛許偕伝 於 2009-10-19 17:43 發表
食得咸魚抵得渴....人地煲呔曾做錯野都預左比人插....
但係曾特首都識企出黎講野...有責任感....
反而宜家呢件事既主角到宜家都無出過聲...只係得主角的一眾好友幫佢講說話
錯與對明眼人一眼就知啦...做人要中立D... ...
係某人話事情對與錯好明顯, 所以我先講幾句,  唔明對與錯既界定

我講野都無特別偏幫某一邊, 我都被人話過外掛, 係抱怨區度抱怨左一下-.- 都記左好耐.

我玩L4D, 可能都會有時好心心不憤, 但真係要狂開POST 同人講?? 你係CS 係甘俾人爆頭, 你又會狂開POST 同人講咩-.

甘樣特登開POST , 好似好小朋友甘,  周圍同人講. 我點點點, 佢點點點, 有咩目的, 叫大家評下理??

大家評完, 你心靈上好滿足咩-.-  好小題大做

另外如果大家唔介意, 咪約下44,  交DEMO俾對方或公證人.

你覺得我講既, 有咩唔岩既地方, 可以話番我 ( 純個人意見 )

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-19 19:12 發表

請問係點樣傳呢 我又想聽下
甘就要睇下頭三頁

同埋你地 d小喇叭 同埋 d號角

點樣傳

我諗佢地係愈吹愈大聲

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:09 發表

我都冇米嫁...不過要睇真人版ge第1名, teddy同比卡超喎..佢地不嬲出晒名嫁啦...咁緊係要睇啦~
借安信我都借啦...睇下真人版佢地究竟係點打到咁勁呀ma...
恤髮o個d呢..我就冇興趣啦...因為佢地ge係運氣...唔係時時 ...
我幾時出過名-.- 係佢地出名

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 19:13 發表

係某人話事情對與錯好明顯, 所以我先講幾句,  唔明對與錯既界定

我講野都無特別偏幫某一邊, 我都被人話過外掛, 係抱怨區度抱怨左一下-.- 都記左好耐.

我玩L4D, 可能都會有時好心心不憤, 但真係要狂開POST 同人 ...
傻啦...點會話你呀??不過真係好想好想好想傳達一個想法比你地尼班高手知...
你地打機係勁...但係真係唔排除有人實力or-6羸到你地ge...你地比次機會人啦...可必羸左就話人用外掛呢?
唔通泰臣輸左又話對手食禁藥咩??
仲有真係一樣野...個個人接受ge程度唔同...可能....係可能呀(假設渣)可能我話你一句傻仔...你當番我傻仔冇野...
但我話第2個人傻仔...可能佢已經打鍋金ge我...你明唔明呀?所以佢要開post....千其唔好怪佢地啦...

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:21 發表

傻啦...點會話你呀??不過真係好想好想好想傳達一個想法比你地尼班高手知...
你地打機係勁...但係真係唔排除有人實力or-6羸到你地ge...你地比次機會人啦...可必羸左就話人用外掛呢?
唔通泰臣輸左又話對手食禁藥咩?? ...
就比多次機會 打多場證實下

發新話題