發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
好啦好啦   有無外掛贏唔贏都唔重要了

既然咁討論落去都無結果, 下次再打唔好有呢d誤會就ok了

事情已發展到牽涉很多人, 不要再小題大做了好不好 ?

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 18:46 發表
甘樓主話佢俾人話係外掛~~咁中立講~唔通用我被人話外掛???

我唔明有咩語病喎, 另外觀點理論係甘, 你想反辯, 就只係用一句語病? 語句吾同論點OK?

錄DEMO 都係一個唔錯既提議,  我諗唔會再有咩邊個外掛唔外掛, 公公 ...
支持@@  44  開戰

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-10-19 18:49 發表

支持@@  44  開戰
個個都好似湊熱鬧咁呀而家

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 18:12 發表
我吾明白對錯既界定係邊?   中立D講 ,

我都覺串人係吾岩, 但係睇到 佢係認為樓主係外掛先出聲惡言相向

佢開個POST出黎講俾人話係外掛? 甘佢就係對果方?  錯果方係因為佢串人所以錯??

甘如果有一日有人開個POST出 ...
其實佢又冇話自己係對亦冇話no.1係錯...佢只係覺得....佢係no.1喎...
佢自己都咁講啦...敢係佢面前用外掛用到咁出面??
而且大家都知佢係老手啦...恤髮個題目都打到明啦...
即係話估唔到咁專業ge  no.1  第1名都將佢當係外掛...咁佢又冇用...咪心心不憤係抱怨區開post囉...
當然如果你一日打一百幾十埸...你埸埸都心心不憤...又可能埸埸都想分享ge...咁我相信vlan絕對歡迎你開post ge...
其實我就完全唔識尼個第1名ge...而當日你都在埸...佢有冇咁講過你自己知啦...
我覺得如果呀第1名真係咁想知佢地係咪外掛...咪試下約佢地出網吧打囉...咁咪大家都知大家係咪外掛囉...又可以識多幾個朋友....幾開心??
再唔係囉....覺得佢地外掛咩??咪唔好同佢地打囉...點會又覺人地係外掛...又繼續打...咁樣輸左又唔開心...有咩謂呀?傻豬尼ge~

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-19 18:49 發表
好啦好啦   有無外掛贏唔贏都唔重要了

既然咁討論落去都無結果, 下次再打唔好有呢d誤會就ok了

事情已發展到牽涉很多人, 不要再小題大做了好不好 ? ...
其實係想籍此機會領教一下 另類打法

順便 用作宣傳片 教授一下以往老手既新玩法

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-19 18:50 發表

個個都好似湊熱鬧咁呀而家
可以幫下紀敏想要demo嘛a"a
打返場44都開心下姐

係啦...支持呀...."試下"約佢地約出尼網吧打啦~~

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 18:54 發表
係啦...支持呀...."試下"約佢地約出尼網吧打啦~~
網吧d機a_a 好驚架啵

聽吾到聲仲要用吾慣d滑鼠

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 18:51 發表

其實佢又冇話自己係對亦冇話no.1係錯...佢只係覺得....佢係no.1喎...
佢自己都咁講啦...敢係佢面前用外掛用到咁出面??
而且大家都知佢係老手啦...恤髮個題目都打到明啦...
即係話估唔到咁專業ge  no.1  第1名都將 ...
回復 57# 的帖子
引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 18:35 發表
重點既係 想話打嬴左no1 另外d橋段只不過係次要

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 18:51 發表

其實係想籍此機會領教一下 另類打法

順便 用作宣傳片 教授一下以往老手既新玩法
引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-10-19 18:52 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1391308&ptid=160074][/url]

可以幫下紀敏想要demo嘛a"a
打返場44都開心下姐
雙方同意既話約戰無問題

只不過唔想大家再討論外掛呢個話題者

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 18:12 發表
我吾明白對錯既界定係邊?   中立D講 ,

我都覺串人係吾岩, 但係睇到 佢係認為樓主係外掛先出聲惡言相向

佢開個POST出黎講俾人話係外掛? 甘佢就係對果方?  錯果方係因為佢串人所以錯??

甘如果有一日有人開個POST出 ...
每一個人既底線都唔同,我接受唔到佢咁樣惡言相向,
再者,我係因為頂佢地唔順,先cap圖, 並不是一早就有cap圖的意思
我亦都無話邊個岩邊個唔岩,我都認我自己開post係衰格,但係先聊者賤,我自問eq低,
如果我比人罵,我會先罵返佢,再心平和氣咁諗下件事係點,
我唔係果種比人x完,一笑置之既人.
佢認為我係外掛,有冇証據,無証據就只不過係佢估. 佢講到實牙實齒,話我地一定係,就算係果刻我地都無反駁返佢地.
只係之後佢地越黎越過份,咁我唯有用最愚蠢既方法黎發洩.

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-19 17:11 發表

我都明多個朋友好過多個敵人,但係我並唔係贏左就post出黎串咀,而係想表達出,點解連呢d人地認為係高手既人都會有咁既諗法,有冇品 我理唔到咁多,我打機係求開心既姐 ...
恤髮你地又係ge....打o個晚又唔同佢地講你地係-6...係運氣...搞到人地話你地外掛...
如果你地o個晚講清楚咪咩事都冇囉...第1名仲點會話你地外掛姐...仲點會叫"用得最明顯ge黑板唔好講野姐"
到時最多咪話"最-6 ge黑板唔好講野"...搞到今時今日咁都係你地自己造成嫁!!
各位...我講得岩唔岩先??

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 18:59 發表

回復 57# 的帖子
咁又唔可以一口咬定...咁可能佢真係心心不憤呢??
個個人唔同嫁ma...你比人話外掛可能同d fd講下就得...
可能佢地要咁樣釋放出尼呢...邊可以咁樣一口咬定佢嫁??
做人唔得咁嫁...

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:01 發表

恤髮你地又係ge....打o個晚又唔同佢地講你地係-6...係運氣...搞到人地話你地外掛...
如果你地o個晚講清楚咪咩事都冇囉...第1名仲點會話你地外掛姐...仲點會叫"用得最明顯ge黑板唔好講野姐"
到時最多咪話"最-6 ge黑 ...
對唔住囉
果晚訓唔著 第二日返工遲左成個鐘

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-10-19 18:58 發表

網吧d機a_a 好驚架啵

聽吾到聲仲要用吾慣d滑鼠
唔係到時尼個又話佢外掛...o個個又話佢外掛咁...有咩謂呀?
出尼打仲可以識多幾個朋友...係出尼我一定支持呀!!一定出尼呀!!當網聚呀~

發新話題