發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
果然好精彩既對決

其實我都想同你地打44

甘岩 最近vlan 策劃組 要整一個L4D 宣傳片
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

想邀請你地打44 (no1 太無品 我地吾搵佢)

順便cap 一下 demo 方便做宣傳片

甘都要開POST 講 ? 甘我咪日日都俾人話洗板 -.- ?

平心論, 如果你地搵日約佢地打一場44 , 贏左就應該發POST

張張圖都系淨系做屍果陣影  咁代表到d咩

No.1 屈你地果掛果d內容都系 佢地做屍果陣講=]

又吾見你做人果陣影返張黎睇睇

誰真誰假,,,  無人知嚕a.a+

何必打咁多字出黎呢??唔好理人地點睇,最緊要自己開心,唔理你有冇用外掛都好...但我信相你冇用外掛...就算知道人地點點點都好喇,由他去方為上策@@

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-10-19 15:24 發表
張張圖都系淨系做屍果陣影  咁代表到d咩

No.1 屈你地果掛果d內容都系 佢地做屍果陣講=]

又吾見你做人果陣影返張黎睇睇

誰真誰假,,,  無人知嚕a.a+ ...
因為本身都無打算影相,係玩到第4關 佢地發難,仲要出言串咀,咁我先係第五關影返之前d對話
如果你要認為我係外掛既 隨便 , 我反而會開心

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 13:48 發表
姐係做人唔好做到感...
你都囉左個彩.....WIN左人地....就唔好POST人地 出來啦...你口口聲聲講人地冇品...但你地自己做嫁野未一樣...
你宜家感做....日後一定後悔!!

PS.多個朋友好過多個敵人...
日後都好相見D... ...
我都明多個朋友好過多個敵人,但係我並唔係贏左就post出黎串咀,而係想表達出,點解連呢d人地認為係高手既人都會有咁既諗法,有冇品 我理唔到咁多,我打機係求開心既姐

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-19 17:11 發表

我都明多個朋友好過多個敵人,但係我並唔係贏左就post出黎串咀,而係想表達出,點解連呢d人地認為係高手既人都會有咁既諗法,有冇品 我理唔到咁多,我打機係求開心既姐 ...
你咁講法 真係以後個個開錄音器 黎玩L4D

大家算啦 =.= 再講落去都無意思, 都過去左就由得佢過去啦

食得咸魚抵得渴....人地煲呔曾做錯野都預左比人插....
但係曾特首都識企出黎講野...有責任感....
反而宜家呢件事既主角到宜家都無出過聲...只係得主角的一眾好友幫佢講說話
錯與對明眼人一眼就知啦...做人要中立D....

回復 54# 的帖子

我吾明白對錯既界定係邊?   中立D講 ,

我都覺串人係吾岩, 但係睇到 佢係認為樓主係外掛先出聲惡言相向

佢開個POST出黎講俾人話係外掛? 甘佢就係對果方?  錯果方係因為佢串人所以錯??

甘如果有一日有人開個POST出黎話見到人地外掛, 佢就係正方?? 吾係話俾人屈係外掛好冤枉甘, 呢D事L4D 日日都有, 九萬幾人話點點點......

但係甘無聊講甘大個故事,  好似想同大家講~我地贏左佢地 有相為證,

我根本覺得呢個帖好小朋友, 佢CAP定圖夜晚4點幾開一個POST出黎, 證明真係好無聊-_-

( 純個人意見 )

回復 55# 的帖子

如果你係中立既話你就唔會拎住"俾人話係外掛?"呢一點黎講吧..
我係由整件事情既誘因開始到結尾...雙方既言行而作出自己個人既意見...

引用:
原帖由 俛許偕伝 於 2009-10-19 18:22 發表
如果你係中立既話你就唔會拎住"俾人話係外掛?"呢一點黎講吧..
我係由整件事情既誘因開始到結尾...雙方既言行而作出自己個人既意見...
問題係邊??

其實 好明顯就係輸嬴問題

假若係對面嬴左 甘順理成章
你地會吾會開post 話 我地輸左 仲要比人話外掛??

洗乜講咩一堆新手老手
直接講 比人話用外掛吾得?

我自己開post 都講過我比人屈用外掛

重點既係 想話打嬴左no1 另外d橋段只不過係次要

你拎去同人講 咪又係話打嬴左no1
斷估你吾係走去周圍 同人講 我比人屈用外掛  

係想展現實力既
就打44  留demo 幫手宣傳

運氣吾係時時都有  見好就收

吾錯啵: D  
打 4  v  4  我有興趣@@!!
Zombie Group 想同你地打返場0_0+
約個時間~~
最緊要錄demo!! 紀敏話想要

我都想睇下你地有幾勁@@"

引用:
原帖由 rabbitsvssheep 於 2009-10-19 01:27 發表

原來係你..好耐無見
無玩成個月喇大佬...

回復 56# 的帖子

甘樓主話佢俾人話係外掛~~咁中立講~唔通用我被人話外掛???

我唔明有咩語病喎, 另外觀點理論係甘, 你想反辯, 就只係用一句語病? 語句吾同論點OK?

錄DEMO 都係一個唔錯既提議,  我諗唔會再有咩邊個外掛唔外掛, 公公正正錄DEMO打一場44 ,  贏左NO 1 佢地,  我覺得先有價值開POST , 唔係而家甘

發新話題