發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
可能真係好勁. (係VLAN 黎講..  都未知STEAM 大把人勁過佢 )
不過勁唔勁都無用.. 人品已經輸晒
無品就是無品. 玩幾耐都一樣~"~

推下先~大力地支持黑板同恤髮(碎骨字)

最憎o的俾人穿~俾人爆~俾人推~跟住話人外掛

服晒佢地

引用:
原帖由 29sang29 於 2009-10-19 00:04 發表
黑板我支持你嫁      你唔會用外掛既  你咁勁唔洗用都得啦^^

我係逆龍仔仔
唔勁啦緊係
係好威同哈姆太郎帶住我地兩條精蟲玩

引用:
原帖由 魔獸之鍵 於 2009-10-18 19:59 發表
打機打輸左話人外掛...正常..!因為佢以為自己好勁.
好多人都係咁~_~

引用:
原帖由 MatthewWinkie 於 2009-10-19 00:31 發表
我係劉狗 你鍾意既叫番三將軍都得
原來係你..好耐無見

引用:
原帖由 hiro1214 於 2009-10-19 00:53 發表
可能真係好勁. (係VLAN 黎講..  都未知STEAM 大把人勁過佢 )
不過勁唔勁都無用.. 人品已經輸晒
無品就是無品. 玩幾耐都一樣~"~
有機會一齊玩 ^^

引用:
原帖由 SamChoy 於 2009-10-19 01:14 發表

服晒佢地
碎骨HIHI=] :)

引用:
原帖由 小翔=P 於 2009-10-18 06:40 發表
嘩樓主你好勁@@連no.1佢地都打得win,幾時打番場 教下做細既點玩l4d
要你指點就真,你(18LV@@)玩耐我地好多

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-18 19:17 發表

我都識好威架, 黑板 =.=

(P.S. 我係鯊魚呀... )
一早知係你啦.....7頭...haha

引用:
原帖由 rabbitsvssheep 於 2009-10-19 01:24 發表

唔勁啦緊係
係好威同哈姆太郎帶住我地兩條精蟲玩
打機打到變精蟲.....
呀媽...我得左啦!!!

我最多都係卵子樣,我唔要做精蟲

引用:
原帖由 SamChoy 於 2009-10-19 01:14 發表

服晒佢地
7.7 碎骨 @@

呢排唔見你既 ?

引用:
原帖由 keloau 於 2009-10-19 01:50 發表

打機打到變精蟲.....
呀媽...我得左啦!!!
halohalo

引用:
原帖由 Terencehk 於 19-10-2009 02:30 AM 發表
我最多都係卵子樣,我唔要做精蟲
拿你地講還講唔好拎d蟲仔出黎講呀.不雅ga!..

FPS抱怨區 - 特別條款
3-1 任何發帖或回覆內不論圖文、短片或音效檔皆不可含有以下成份:
論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8),色情,不雅,噁心,裸露,他人私隱,外掛發佈,Bug發佈,商品宣傳,公司宣傳
初犯處分 - 威望-5 禁言三天 隱屏帖子

下次我捉架喇而家岩岩大變動.卑多d時間你地適應咋

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

姐係做人唔好做到感...
你都囉左個彩.....WIN左人地....就唔好POST人地 出來啦...你口口聲聲講人地冇品...但你地自己做嫁野未一樣...
你宜家感做....日後一定後悔!!

PS.多個朋友好過多個敵人...
日後都好相見D...
کaþKa

發新話題