發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
樓主應該學NO.1佢地唔好用到咁明顯先得架麻....哈哈
同我放開個呀

嘩...你咁講就唔得啦...人地話黑板外掛姐...
你冇理由話番人地係外掛嫁ma ...

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-18 13:56 發表
晒鬼氣啦..d"高手"成日大家玩比面派對...入到埸見到就乜哥乜哥咁..
佢地果d"高手"唔識ge...咪唔係高手囉...得佢地d乜哥乜哥先可以係高手...
跟住見你勁咩?佢地人多..三五成群話你外掛...你吹得佢脹咩?
冇計嫁..人地 ...
唉....d 出名既人咩都要贏 無計
唔通3打4贏左就好威 ?

引用:
原帖由 kacca450 於 2009-10-18 14:01 發表
no.1班人真係冇禮貌...同佢地玩貶低左自己身份....
其實唔通佢地有玩外掛都周圍同人講咩....邊個知呀呢d野...
做人禮貌真係好緊要,冇禮貌幾勁都無用啦

佢地擺明讓賽啦...所以黑白都唔包...
點知計錯左條數...又見你用外掛用得咁好...咁咪心心不憤囉~~

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-18 14:26 發表
佢地擺明讓賽啦...所以黑白都唔包...
點知計錯左條數...又見你用外掛用得咁好...咁咪心心不憤囉~~
我都知讓賽既
我地都無咩試過8000分

返緊工都要黎推post! ~~~

引用:
原帖由 rabbitsvssheep 於 2009-10-18 13:07 發表

好威同哈姆太郎係朋友仔,
打起上黎都幾合拍=]
我都識好威架, 黑板 =.=

(P.S. 我係鯊魚呀... )

打機打輸左話人外掛...正常..!因為佢以為自己好勁.

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-18 13:56 發表
晒鬼氣啦..d"高手"成日大家玩比面派對...入到埸見到就乜哥乜哥咁..
佢地果d"高手"唔識ge...咪唔係高手囉...得佢地d乜哥乜哥先可以係高手...
跟住見你勁咩?佢地人多..三五成群話你外掛...你吹得佢脹咩?
冇計嫁..人地 ...
我識你架lamlam,你估下我係邊個

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-18 19:17 發表

我都識好威架, 黑板 =.=

(P.S. 我係鯊魚呀... )
鯊魚HIHI

引用:
原帖由 MatthewWinkie 於 2009-10-18 20:52 發表
我識你架lamlam,你估下我係邊個
企鵝仔嗎?

黑板我支持你嫁      你唔會用外掛既  你咁勁唔洗用都得啦^^

我係逆龍仔仔

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-18 23:22 發表

企鵝仔嗎?
6軍c?

引用:
原帖由 rabbitsvssheep 於 2009-10-19 00:05 發表

6軍c?
我係劉狗 你鍾意既叫番三將軍都得

發新話題