發新話題

比賽: [北敗] vs RoFL

[Close]
引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-10-18 22:56 發表

是開了2個ac 來比賽 不是請槍 好不
用2個AC來比賽 仲講得咁口響, 配服

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2009-10-18 17:52 發表

嬴了 我可以搵佢了
睇來你都係搵唔到佢了

引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-10-18 22:56 發表

是開了2個ac 來比賽 不是請槍 好不
GAG.............仲要咁大聲只是開了兩個ac

北敗真沒運 請了個咁大口氣的

北敗真係敗北 = =北敗wai = =

真不幸運-,-                                              .

北敗好很7

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-10-18 22:57 發表
奉朕口喻 取消"北敗"資格
SUKI針子城feel

關於請槍問題, 我地已經有實質證據, 證明第三場中 呀唔知點解 系由其他人代打.

由 Replay 中分析,   "呀唔知點解" 在頭兩場中表現 與 第三場表現有好大差別.
另外根據 Server 資料庫記錄, "呀唔知點解" 登記資料和報名資料 與 某承認代打會員帳號資料和報名資料 有關聯, 而資料顯示又好明顯系兩個不同的參賽者.

就以上資料, 可以證明第三場中 "呀唔知點解" 系由承認代打的會員代打.  
鑒於 Server 資料庫記錄涉及私人資料, 所以並不會公開查閱.

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-19 13:01 發表
關於請槍問題, 我地已經有實質證據, 證明第三場中 呀唔知點解 系由其他人代打.

由 Replay 中分析,   "呀唔知點解" 在頭兩場中表現 與 第三場表現有好大差別.
另外根據 Server 資料庫記錄, "呀唔知點解" 登記資料和 ...
對於代打一事,我們是第一次參加比賽,打之前我看了比賽規則(團隊出賽隊員必須與核准參賽隊員名單相符,如有名稱不符合,該團隊會比判輸。),都沒有說明不可以朋友參加吧?

本來參加比賽都是玩的心態 沒有目標的 一早打算輸的心態去玩 不夠人叫朋友玩,我自己都不知道可不,但是看見比賽規則沒有說明?

請給予一個交代 輸嬴不是問題  問題是時前比賽規則都沒有說明朋友參加會取消參賽資格

希望板主更新比賽規則 給其他隊伍知道吧 搞好個比賽

龍大一早話左 一個人開分身/分身隊伍就要舉報
你諗一諗,如果我又叫第2個人黎代打,你會咩感覺?
仲要搵個實力差咁多..-_- 過份左小小
你可能會話,個ac都唔係佢,唔算係佢既分身
但係你借左俾佢,呢個ac,就係佢既分身
而且,你唔夠人打,你可以同我講 延遲到今日或聽日打
不過點都好啦 友誼第1 比賽第2

北敗好很7   

引用:
原帖由 Sn0w_0 於 2009-10-19 13:46 發表
龍大一早話左 一個人開分身/分身隊伍就要舉報
你諗一諗,如果我又叫第2個人黎代打,你會咩感覺?
仲要搵個實力差咁多..-_- 過份左小小
你可能會話,個ac都唔係佢,唔算係佢既分身
但係你借左俾佢,呢個ac,就係佢既分身
...
比賽看比賽規則沒有錯吧?

引用:
原帖由 老公豬﹏ 於 2009-10-19 13:46 發表
北敗好很7   
唔好咁話人
對面可能真係第1次打比賽唔知
下屆再打過吧

引用:
原帖由 Sn0w_0 於 2009-10-19 13:48 發表

唔好咁話人
對面可能真係第1次打比賽唔知
下屆再打過吧
我都是看比賽規則的 真係唔知了

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2009-10-19 13:48 發表

比賽看比賽規則沒有錯吧?
唔知你有冇打過籃球
籃球比賽,有好多灰色地帶
可以有好多矛招可以用
咁係咪代表你要用?
規則的確係岩,每一樣野都有灰色地帶
咁係咪一定要係灰色地帶入面搵野出黎講呢...?
如果係既話,你好適合做律師

發新話題