發新話題

比賽: [北敗] vs RoFL

[Close]
我自問實力不如 .........

睇完rp後 輸得心服口服

1. cch食兵的確很快
2. 請番來的那枝槍食兵很快

反正請槍又不會當輸, 只是問問對面, 你們到底請了誰當槍神?

不答便算了, 明眼人都是知道那知槍不是你們的

引用:
原帖由 Silent_ 於 2009-10-17 15:53 發表
傻仔EVIL 上傳影片要1個星期999
按圖即可進入信長之野望區

我自認 我地"人際關係"方面真係不及貴團好 =]
輸得心服口服

wai win        >.<

Tsz 投哂降啦 子成
原來可以咁樣 下次叫人代我打比賽先
第1場6lv槍神2x兵 第3場6lv槍神35兵
好強  又一強大團隊
希望貴團可以靠自己實力 真的打到"不敗" 出來吧..

封佢泉啦子城 <---

希望北敗團下次唔會同 子城個團撞期

我係入面已經講左槍神講野方式 玩既方式好似 "佢" 無人信而已

引用:
原帖由 Sn0w_0 於 2009-10-18 19:19 發表
Tsz 投哂降啦 子成
好強  又一強大團隊
你傻喇 上1場 槍完場 1xx 冰 今場槍40分鐘 300冰

根本唔關事 我神手冇出場 你地就輸 88

引用:
原帖由 Sn0w_0 於 2009-10-18 19:19 發表
Tsz 投哂降啦 子成
好強  又一強大團隊
希望貴團可以靠自己實力 真的打到"不敗" 出來吧.. ...
我想問 我吾可以報2隊架咩?????好多人都分身2隊la 369
琴日系因為 我出左街 先無打 =[

引用:
原帖由 9v1 於 2009-10-18 19:35 發表

我想問 我吾可以報2隊架咩?????好多人都分身2隊la 369
但請問閣下係用報2隊果個ac打 ?_?

引用:
原帖由 I“aM_l0k 於 2009-10-18 19:38 發表

但請問閣下係用報2隊果個ac打 ?_?
輸吾起 咪輸吾起囉=.=  依家系我有份打 甘又點?

引用:
原帖由 9v1 於 2009-10-18 19:35 發表

那麼是否我可以報十隊?
咁多人死唔見你死?
咁多人犯法唔見你犯?

相信你比酒井更強, 番生的次數會多過2次

算吧大家不要吵

反正當事人已經認了
按圖即可進入信長之野望區

發新話題