發新話題

比賽: 夜鬼一族* vs 變形king肛

[Close]
6:00 你地到左咩..  問題你地係6點之後先同我地聯絡
本團夜鬼.細軒於6點後發帖搵個你地 6點係msn同vlan亦不見諸位出現過

...更大問題係pm6:30之後我地先見到有場     (vlan入面 都有記錄你地幾時開場!)
你地之前話5:30 就開打         
我地6:00點個陣之經我地有部分正選唔等你地走左        我地[勉強拉人][夾都未夾過]就同你地打      
我想講係就算你地win        係守時  品格 道德上面你地輸到一敗塗地      勝之不武!!!

7、約定比賽時間後,30分鐘後未赴約而沒有任何交代,當棄權處理;60分鐘後未到即當棄權。

我地有記錄你地話過5:30開打     我地唔番工蝕錢早番屋企等你一粒鐘直到6:30之後先見到有場?     

管理員    我地宜加提出一個方案  :  既然佢地遲大到在先   搞到我地d正選出唔齊    ,  但係我地之後打確實係2比1輸   
基於呢一點我地唔會因為佢地遲到而提出取消佢地資格      我地淨係想[公公平平咁][出齊人]進行多一次比賽      咁我地[要求]一盤定輸贏  ok?

星期五、六、日為比賽日,星期一、二為特別寬限日。

如無意外今日或聽日會有比賽時間約定   
請忍耐      我地上班族時間比你地更難就     但我相信就時間方面其實你地亦存在相同問題
星期1或2    大家搞好自己d野       再定時間都未遲

經過msn同貴團外交既一番商討     我地決定明日8點交代正式約戰時間

在此    我必須重覆       大家係約戰時間存在着相同的問題       你地有你地讀書        我地有我地番工        係vlan咁趕既限期入面      我相信貴團抽一點時間都係好困難      

老實講    我地返工既  唔係話請假就請假   約時間一齊打既可以話係[挾泰出以超北海  ,是不能也]   
相比之下   你地只係抽一點讀書時間,  [為長者折技 . 是不為也]      

基於此點    我希望貴團以[設身處地] 去想       [包容]和[將就]對大家都覺得約唔到一齊既時間   
我希望      從此帖以後    可以化解大家係時間上引起的爭辯       我地夜鬼都唔會再post[任何]帖去講你地有關遲到既問題

勝之不武    我地從來都唔希罕呢種勝利      所以我地先提出[重賽]   希望貴團能夠體會我地既想法     同 [包容]和[將就] 約戰既時間

正式開場時間於明日夜晚9點       我們 於vlan 綜合-團隊競賽開場    選聯合軍

冇問題      但係真係lag就我地開       上次都存在lag既問題

發新話題