發新話題

比賽: 夜鬼一族* vs 變形king肛

[Close]

回復 15# 的帖子

加左啦...................................

5點49分啦...又話5點30分打..到e家msn又唔on 你地唔想打-?

爽約請自重!
上msn說句sor!!一會又off了請問你們搞什麼!!?

本團同貴團定左17號(今日)下午5:30分打比賽,
但本團等貴團到下午6:00重未有回復,貴團msn
也在規定時間內冇上過..
在信4比賽安排:3、在規定時間內,如有一方
未能赴約,或無法與對方約定,請在規定時間
內結束前,及時在對應的比賽帖子中回帖說明。
本團人士也有msn記錄..對方是否不想打呢...?

支持友團!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 19# 的帖子

我地6點到左!!

邊隊嬴左

6:00 你地到左咩..  問題你地係6點之後先同我地聯絡
本團夜鬼.細軒於6點後發帖搵個你地 6點係msn同vlan亦不見諸位出現過

...更大問題係pm6:30之後我地先見到有場     (vlan入面 都有記錄你地幾時開場!)
你地之前話5:30 就開打         
我地6:00點個陣之經我地有部分正選唔等你地走左        我地[勉強拉人][夾都未夾過]就同你地打      
我想講係就算你地win        係守時  品格 道德上面你地輸到一敗塗地      勝之不武!!!

7、約定比賽時間後,30分鐘後未赴約而沒有任何交代,當棄權處理;60分鐘後未到即當棄權。

我地有記錄你地話過5:30開打     我地唔番工蝕錢早番屋企等你一粒鐘直到6:30之後先見到有場?     

管理員    我地宜加提出一個方案  :  既然佢地遲大到在先   搞到我地d正選出唔齊    ,  但係我地之後打確實係2比1輸   
基於呢一點我地唔會因為佢地遲到而提出取消佢地資格      我地淨係想[公公平平咁][出齊人]進行多一次比賽      咁我地[要求]一盤定輸贏  ok?

其實 我地之前個d 時間都就哂你啦
都話我地有幾個要係某d時間先得閒
你地話夜晚 ok 我就你地
咁你地依家輸左又唔服輸
你話重戰 咁rp 應該放係邊 同埋我地只不過是學生仔 唔係咁得閒

暫時裁定 變形king肛 團隊勝出
後者 夜鬼一族*  團隊的方案待管理員決定

引用:
原帖由 夜鬼.九禍 於 2009-10-18 09:07 發表
6:00 你地到左咩..  問題你地係6點之後先同我地聯絡
本團夜鬼.細軒於6點後發帖搵個你地 6點係msn同vlan亦不見諸位出現過

...更大問題係pm6:30之後我地先見到有場     (vlan入面 都有記錄你地幾時開場!)
你地之前話5:30 就開 ...
既然對方遲到, 話事權在你地, 接納你地建議. 希望雙方儘快在限期前完成比賽.

咁依家點 今日都最後限期 而且對面又唔早講幾時打 打完又再打都唔知點
咁姐係幾時打 今日都最後限期 又唔見對面回post

星期五、六、日為比賽日,星期一、二為特別寬限日。

如無意外今日或聽日會有比賽時間約定   
請忍耐      我地上班族時間比你地更難就     但我相信就時間方面其實你地亦存在相同問題
星期1或2    大家搞好自己d野       再定時間都未遲

引用:
原帖由 柯拍敏 於 2009-10-18 21:26 發表
咁依家點 今日都最後限期 而且對面又唔早講幾時打 打完又再打都唔知點
咁姐係幾時打 今日都最後限期 又唔見對面回post
星期2既夜晚,你地得唔得?
ps:你覺得我地有d團員凸登唔番工,有事要出去都坐車番黎去同你地打,重要等你地一個鐘...原來我地冇就你!?

回復 29# 的帖子

你地有就我地咩 我地之前比早上同下午 你地都話唔得 就你地夜晚..我地遲左30min,你地就嘈我地

發新話題