發新話題

比賽: 靈魂 vs EleMent

[Close]

靈魂 vs EleMent

遊戲類型: 信長盃4 第一回合 淘汰賽

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場;參照 比賽規則

回復 1# 的帖子

我地想明天早上8:00至12:00之前打

早上我團友要上班''
可否晚上呢?時間比較鬆動一點
我們都是在家裹打..你們不要去網吧sm我們-_-

回復 3# 的帖子

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

回復 3# 的帖子

係呀~!唔得一係就明天下午4/5點開始打,一係明天早上6點-11點打.不便之處敬請原諒

1係依家打..1係聽日晚上8點-凌晨3點
星期日下午-夜晚..龍大..大家時間夾唔到咁點算....

回復 6# 的帖子

聽日晚上8點好唔好!!!!!!!!!!!!!!!

依家7點半add極佢msn都冇應..點算-_-
狀態仲要係online緊...點攪阿~"~約齊人喇bo
ps:琴晚已經約定今晚8點打..有msn記錄

係咪邊隊miss左場賽就當輸嫁
因為我地唔係有好多時間改期....

3、在規定時間內,如有一方未能赴約,或無法與對方約定,請在規定時間內結束前,及時在對應的比賽帖子中回帖說明。

建議用約定的時間建一個彈性期 (也就是說不要說20:01 超過了20:00就當不準時)
超過該期間不赴約就判輸

支持一下藍田i one既朋友先
幫吾到你地打,支持下都好,ha''
be豬-3-

已完場 謝指教

發新話題