發新話題

比賽: SoDoMy"2" vs WarS

[Close]
對面隊請盡快上水 要比賽了!!

禁左問號都抽5到既??????

gm here???我地抽5到

已約星期6(10月17日)12點下午比賽

完了!!!!!!!!!!!!!!!!謝指教

引用:
原帖由 LocoRoco_viZ 於 2009-10-18 10:15 發表
.......隻眼好累 5知練5練好今日 但你聽日又返學- -買送88
住家女人 出現                        

引用:
原帖由 TraperPO 於 2009-10-17 18:35 發表
地圖並非比賽指定

比賽指定地圖為 : 112B_FA9

而閣下隊伍比賽地圖則為 : 11_2B_FA9

正資詢管理員處理方法 請稍等

------------------------------------------------

已資詢管理員

將於稍後時間驗證地圖 可能 ...
補上 地圖. 2張唔知邊張系
2張都系11_2B_FA9

附件

11_2B_FA9.w3x (3.99 MB)

2009-10-18 15:34, 下載次數: 99

112B_FA9.w3x (3.97 MB)

2009-10-18 15:34, 下載次數: 90

咁耐仲未評 -                     .

我地好唔抵姐.
佢地團開比我地. 話e張系比賽圖.     
    要重賽的話可能人地已經請槍了
        我都唔知系假圖 事後先知.    希望評分人員能寛限.

哪你們重賽還是棄權                                      .

放RP 很快-           -
誰放的 仲快過我 SM

算系同佢地打左4場~_~                          .

引用:
原帖由 LocoRoco_viZ 於 2009-10-20 21:53 發表

神鼠 多謝支持 冇錯我就係神ziv
on cow cow                              .

發新話題