發新話題

比賽: SoDoMy"2" vs WarS

[Close]
kai子鋒 ....11lv999我得10lv ja

你玩得小姐

.......隻眼好累 5知練5練好今日 但你聽日又返學- -買送88

點解ever2仲早過評我地架 push!

引用:
原帖由 LocoRoco_viZ 於 2009-10-18 10:15 發表
.......隻眼好累 5知練5練好今日 但你聽日又返學- -買送88
住家女人 出現                        

引用:
原帖由 TraperPO 於 2009-10-17 18:35 發表
地圖並非比賽指定

比賽指定地圖為 : 112B_FA9

而閣下隊伍比賽地圖則為 : 11_2B_FA9

正資詢管理員處理方法 請稍等

------------------------------------------------

已資詢管理員

將於稍後時間驗證地圖 可能 ...
補上 地圖. 2張唔知邊張系
2張都系11_2B_FA9

附件

11_2B_FA9.w3x (3.99 MB)

2009-10-18 15:34, 下載次數: 98

112B_FA9.w3x (3.97 MB)

2009-10-18 15:34, 下載次數: 89

咁耐仲未評 -                     .

可以快點有結果嗎?  要重賽的話我們都要預時間

是需要重賽 抱歉這麼久都沒有回覆到

請於星期一 , 二兩天重賽

是全部賽事都需要

Believe ( 相信 ) 隱藏了一個 Lie ( 謊言 )

ok..........我約約 但個場係佢地開比我地down的- -

又一開左假圖都唔知= =
其實應該一早在vlan down了圖吧

一早down了圖=0=佢地開的

咁都重賽
本身輸左果隊棄權把啦

無啦啦重賽GE.. 鄧warS唔抵

咁樣好似對原來win左個team 5多公平wor

發新話題