發新話題

比賽: Crυsαde vs Un!Te

[Close]
已ADD了............

約實: 星期一/星期二夜晚9:00

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-19 23:40 發表
睇佐第一場 Replay , 斷得恐怖, 不如兩隊重打第一場吧
我有叫過...不過佢地唔很....係到跟住張貼既指引做

...嘈左成大半個鐘,.,講真唔知為咩..,,15分鐘左右就斷晒..重新黎過唔係好過份姐..

引用:
原帖由 Orange_P 於 2009-10-20 00:05 發表

嗯  明天9點打番game1
有風道

我報名前就加左佢入團啦...不過原來佢無確認到..
你地真係甘想入第二round 既話 ok fine you win
我地團真係贏左你就已經足夠 完全無諗過會爭到冠軍
不過入唔到16強確實係本團既遺憾
祝你們好運

請別人?甘你不如問一下龍大查番我幾時加佢入團?
佢本身就係我團友
家陣未話你地贏囉...又對你唔公平?
甘你想我地點?洗唔洗跪係到認錯?

引用:
我們第一場龍大說重來,我們也接受了
如果唔係龍大講你地會接受??
我同你地傾左成粒鐘你地都唔重黎..龍大一句重黎就重黎
我唔該你唔好係到扮委屈啦好無呀

覆番上面..你有冇睇我寫d回覆??..咩叫叫人黎幫打??
都話佢一早就係我團友..只不過無禁確認所以信長盃出賽名單無佢個名...你get唔get到??到底明白未??

覆番龍大..我地都明白犯規始終是犯規..也明白如果我地進級會做壞規舉..
只好抱怨我點解大意..冇睇清楚就叫人去打

==================================分隔開先================================

引用:
原帖由 Death_17 於 2009-10-20 23:42 發表
我們只是對你們的行為失望
我們第一場龍大說重來,我們也接受了
但你們去請別的人來比賽,對我們公平嗎?

不過你地係要話我地請人既..我地都無計..
我地唔鋸係唔鋸你點解可以屈我地請人囉..
仲有就係同你傾左成粒鐘都唔re個15分鐘完場既場..
龍大打幾隻字你地就話重賽..之後發現我地有個唔係比賽名單到又係到扮委屈
不過點都好啦..希望你地下場都甘好彩..又捉到人地痛腳啦下

發新話題