35 123
發新話題

比賽: EskY vs dEmOn

[Close]

EskY vs dEmOn

遊戲類型: 信長盃4 第一回合 淘汰賽

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場;參照 比賽規則

本人已+ 對面msn

我們想 在星期6 晚上打

最好一次過打曬

還有我地係 澳門的

開場方面 香港那邊開吧

如果大家都澳門 最好約網吧一起打~~

現在怎樣0.0 快第2天了0.0

再遲d 我驚 唔夠人

盡快給個回覆吧 no sm plz

你要既時間正係我地最少人既時間,5知星期日會5會好d呢=.=?

下- - 時間你地又唔定 剩係一句 我地既時間 係你最少人

你忙 我地都忙 你一句 5知星期日 會唔會 好d 又要我等多久?

又無確實 你地可以齊人既時間 唔係又要我白 等阿麻?

俾d誠意啦- - 我每日下午等到你晚上 你晚上 話要早上

等到你早上 就係回我呢d? 呢個時間唔得 咁你地幾時齊人啊?

我地有人要 練波 做義工 返學 星期日太夜應該打唔到

星期6唔得 得返星期日

星期日 5~8點   = =

不行也沒辦法了 我們已經 讓很大步

你地沒有明確的時間給我

對面上水 未啊- -

等你地回 好耐囉- -

唔係1日 回1貼阿麻

懇請對面 說出 可以 打比賽的時間

不要一直潛水 msn 叫 不應

無時間 / 無心打 請不要參加比賽

你個戰隊咁多人 搵5個都咁難?

明天最後一日了 別明天早上才跟我說 早上10點打

請提早一天 說出你可打比賽的時間 萬分感謝

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-10-17 20:55 發表
懇請對面 說出 可以 打比賽的時間

不要一直潛水 msn 叫 不應

無時間 / 無心打 請不要參加比賽

你個戰隊咁多人 搵5個都咁難?

明天最後一日了 別明天早上才跟我說 早上10點打

請提早一天 說出你可打比賽的時間  ...
大佬,你5好講到我好似好賤5應你,你msn 叫得我一次就話我潛水
我話我要尊重團友問清楚時間第2日msn覆你你又5on,哥仔啊,你地
番學就話無時間要幾時幾時,我地話想夾一夾就好似講到我地錯咁,
我有誠意問你地星期日得5得盡量就你地又話我5比確實時間你,我
地5勁但係好有心打,仲有我講到明係msn回覆,你講完話上論壇睇即
off點同你傾?暫時我回應你一句3:00pm~8:00係最多團友抽到時間出泥
"5該係msn傾"

嘩 你第2日 msn 覆我@@ 你話早上8點 我就要係早上8點等你覆

先可以訓? 還有? 你msn 幾時上線? 次次晚上9點先上

轉頭又落線? 我msn 中午 上到 凌晨 3點?

e+ 邊個就邊個?

還有 明知打比賽 就 準備定啦 一早問定幾時 打得幾時唔打得啦?

呢d 唔洗教下? 咩叫準備? 無準備 唔問 隊友 咩時間打得 咩時間唔打得?

唔知? 等到 比賽時間 再黎 約? 唔覺遲? 隊隊好似你咁 幾時打得成?

六、約賽時間指引:
1、由於本次比賽並非在大假期舉行,所以每回合比賽安排於週末進行。
2、星期五、六、日為比賽日,星期一、二為特別寬限日。
3、星期五凌晨公佈比賽對戰表,入選隊須24小時內抽籤並與對方約定比賽時間,最遲於48小時內約實比賽時間。
4、約時間應將自己隊可以比賽的時間,先在對應比賽帖回覆說明;而不是詢問或等待對方 MSN 上線。
5、與對方約實的比賽時間,必須在對應比賽帖回覆說明以作證;私下約定或MSN上所約定時間而未在對應
  比賽帖回覆說明,當出現爭議時不能作證。
6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過完成 三場兩勝 的比賽。
7、約定比賽時間後,30分鐘後未赴約而沒有任何交代,當棄權處理;60分鐘後未到即當棄權。
8、雙方必須積極約定比賽時間,不積極一方導致無法進行比賽,則當棄權處理。
9、雙方無法約實比賽時間,則由裁判判決雙方棄權或其中一方進入下回合。

唔該你睇睇 規則 還有
1.我無話 你地 係勁團 / 廢團

2.你睇下人地 人地第一日就有明確既 時間 第1日已經打完

3.沒賽前準備... 等到比賽時間內 先去問隊友 先去準備 是否太遲?

4.e+你msn 有上線?

5. 我msn無上? 笑話嗎a_a? 聽說我今天 2點上到6點 8點上到e+ 11:34 都未落線a_a? (你眼花? 認錯人?)

還有 今日我有叫過你 你有回覆話我? 我有記錄a_a 上傳俾你睇? 還有 我今日晚上9點先見到你上線 同你講左3句野

你1句都無回我a_a

重點: 咩都唔理 你e+話 明天 3~8點 最多人

好 訂 明天(星期日 10月18號 下午 5:00~8:00 比賽)

已經係你地提出既時間 請盡快確應 時間 和msn 上久一點

、、

其實C你真係好煩、
多謝、
Automatica0a上、
Esky加油吧、

大佬啊,我一早話左星期六5得,5知你等咩,定係你聽得5清楚
講到明8點覆,你5on反而話我成日off,約左幾時應就幾時應嫁la
又係你話你d隊員好多活動,問下你幾時得又係到炮,5知你想點

那就明天5:00-8:00打

回復 12# 的帖子

我煩唔煩 唔關你事0.0

反正 你不是當事人 回家管好你自己的事吧

現在雙方 確定 星期日 下午 5:00~8:00打

因我隊 全澳門人 不能開場 故 3場2勝都 由 EskY 隊 開場

35 123
發新話題