73 12345
發新話題

比賽: ★便便↗ vs 惢愛李歡歡

[Close]

★便便↗ vs 惢愛李歡歡

遊戲類型: 信長盃4 第一回合 淘汰賽

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場;參照 比賽規則

星期六打好不 .
加mSn詳談吧 .
我已加了上面那個.
如有錯誤的話便妳加我吧 .

你地幾時打,我地想今日既下午

今天下午5:00p.m -5:30p,m開波 /
星期6 朝早10點前開波
ok?

妳加我msn好不 .
應該今日下午可以吧 .

5點半好不,? 有人系大埔番學.需要小小時間.5點半夠.

我們4條友ok , 但一個團友未確定
4點比答覆你地,
如果今日下午打唔成,
明天早上9點有問題嗎?
我在學校暫時未能加你msn=[

引用:
原帖由 雪‧糕仔 於 2009-10-16 10:29 發表
今天下午5:00p.m -5:30p,m開波 /
星期6 朝早10點前開波
ok?
約左5點半.
唔出現當輸;
唔理你有冇人;

你好,我們已經確認5個隊友都能在5:30p.m進行對抗賽,
因此,我們現在前往網吧與友方進行比賽,請準時出席,
5時30分開波吧,.謝謝,

請問上面的mSn是否正確o_o?

已加msn

多多指教 :) :) :) !!!!!!!

第壹場我方開場.對家說lag然後他們強逼re.
跟住對面開場.我地差吾多停格似的.然後想re.對方吾受理.
我地重覆講明6lv都未到.對面依然吾理照打.
直到6lv.對面就話"6lv s0rr"
抽籤時對面抽大數.佢地話要選軍.甘照道理都系應該我地開場啦.

到第2場.我地開.
一直壓得對方很順利.
但中期時.因不明原因.我方1個1個斷線.

要求重賽.感激.

我想講 一開波時你話冇得re 跟住我話未到6lv 你都冇理我 係度講乜講物 跟住果心一死 你地即走曬
跟住換我地開 你地all話lag  你話re 我地只講了雙方都lag邊個開都一樣 一陣你開我地都lag 你們其中一人說:咁一陣我地開場+選軍 同埋我地開場到你地lag=]   
第二場啦 你地開 我地lag 冇抱怨 而且你地何來的壓得很順利   一個走了後 按著另一個又走了 結果35完場
請問第一場 雙方協議了 你們有人還說了:咁一陣我地開場+選軍 同埋我地開場到你地lag=]   
這不等於接受了嗎?
第二場 cut左就可以re, 這是什麼大道理?
若不服的話,歡迎約戰

在13樓講明壹切.不多解釋.

73 12345
發新話題