25 12
發新話題

[Counter-Strike] 本團EterNity有人入團喇!!!

[Close]
路過

樓主 : 睇真D啦你...[想話我呃post?!

對 , really ''
如果個個人好似你今
個論壇咪有好多廢po
. Y u  Y.l { R *.

敵團@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
bP   .|Bradypus

引用:
原帖由 乂亡魂 於 2009-10-10 10:55 發表
我再開多個post係打個團員名單喎
洗唔洗開多個post 用一個post打哂團員名單

你開多個想點
1.想多一post?
2.想個team 出名~D?

wait for Sniper Ghost Warrior

引用:
原帖由 牙明k 於 2009-10-10 18:56 發表

洗唔洗開多個post 用一個post打哂團員名單

你開多個想點
1.想多一post?
2.想個team 出名~D?

佢係想依個外掛團出名 :victory:

引用:
原帖由 chikit0306 於 2009-10-11 16:08 發表

佢係想依個外掛團出名
我味見過e個team 唔知係咪外掛

e個可唔可以比個解釋

話明外掛人(EC)開的TEAM, 仲要解釋?(WILD WOLF真慘~)

KAHO, 你比人解封o拿~

ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-10-11 21:43 發表
話明外掛人(EC)開的TEAM, 仲要解釋?(WILD WOLF真慘~)

KAHO, 你比人解封o拿~
係wo
-老手新手都得
-有品咖人(例如:唔會死左係到鬧人,爆咪,係咁講粗口)
-會尊重自己團咖人
-最好有咪
-呢個團一定要用外掛
-可以開SER優先(唔LAG)

e個真係外掛團
佢個團post係抄
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... page%3D1&page=1

收人資格~
-老手新手都得
-會尊重自己團咖人
-最好有咪
-不用外掛者

-老手新手都得
-會尊重自己團咖人
-最好有咪
-呢個團一定要用外掛

-不用外掛者
-呢個團一定要用外掛

好明顯係特登改
所以真係外掛團黎 唔係打錯

敵團:{*WILD/W0LF*}

原來係咁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25 12
發新話題