發新話題

-‵Myth.I.M.TSZ* 開cheat

[Close]

-‵Myth.I.M.TSZ* 開cheat

攝於2009年10月3日,晚上11時34分
地點: vlan cs 1.6 01 , myth ser
用既外掛: 加速,自動描頭,輕狙式外掛
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

依個假的^^
佢系admin admin有防ban
圖入面的tsz比人ban到@@
而且tsz是用固定ip的所以抄名的人是沒有admin功能
thx你的熱心舉報

引用:
原帖由 mC.|shirley 於 2009-10-4 11:34 發表
依個假的^^
thx你的熱心舉報
咁係唔係用外掛唔會比人ban?

引用:
原帖由 mC.|shirley 於 2009-10-4 11:34 發表
依個假的^^
thx你的熱心舉報
admin有防ban~_~......

引用:
依個假的^^
thx你的熱心舉報
姐係 admin  可以開外掛 黎玩

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-10-4 14:35 發表

admin有防ban~_~......
咁系因為之前有 位前ADMIN玩野
所以為了避免ADMIN因爭執而ban對方
所以才會有這樣的權限
但所有admin都是用固定ip來set
所以能夠ban的就不是admin了
除非是防外掛自動ban

引用:
原帖由 msner2213 於 2009-10-4 14:44 發表

姐係 admin  可以開外掛 黎玩
你也可以呀~只是能夠 和會不會做是兩回事來的^^

[除非是防外掛自動ban]

防不到ban的防ban

防ban只是限於admin的權限不足以對其他admin作出任何處罰踢除封禁

a_ashirley 你宜家個團重收唔收人?
我係mC.|LoK

個團唔系我的-.-你add我msn先

你pm比你msn我啊~

尋日一早p左啦
你cheak下先講

發新話題