25 12
發新話題

建議vlan加入Insurgency(叛亂)既ser!!

[Close]

建議vlan加入Insurgency(叛亂)既ser!!

希望vlan可以開一個Insurgency ser,開一個ser試下都好
簡介:
隻game係steam出既,好似係同cs同一個系統開發出來,以e拉克的美軍與恐怖份子槍戰為題材
但同cs 唔同 , 玩法偏向 America Army、ArmA 果類真實型FPS,如攻據點等等
遊戲模式要求高度合作性,最多32人,16vs16
片:The insurgency mod
http://www.youtube.com/watch?v=CYYoTl-kUYk
官網:http://store.steampowered.com/app/17700/
圖:

冇人理我- -?

請檢查樓主短消息

回左你啦
有steam破解既就可以係steam個程式到下載番

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

遊戲已全面支援XP / Vista 及Window 7 系統下使用vLan 連線.

其實同Cs:s 冇咩分別姐.

支持吧.
KraiN.

系咪有跳制咖 隻game ?

引用:
原帖由 零°c 於 2009-10-6 21:10 發表
系咪有跳制咖 隻game ?
source game無可能無跳制
我玩過= =
係有的...
奇實都唔開區啦
入去source mod區咪得lo
次次都睇到無人入依區
TF2都係

呢隻GAME好唔好玩嫁?
有冇下載點

畫質方面好有RE5既影子= =...
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

-.-堅似AA3
-.-試下同AA3有咩唔同先

得行就組隊打番場啦

-.-準星在哪 沒準星嗎

請問一下 我照上面做得 可是沒出現Insurgency的遊戲 我安裝STEAM
UnDeadPatch333.exe放進STEAM的資料夾 全部選Y 但是我看我的遊戲裡面沒有出現Insurgency.....可以幫我一下嗎?

引用:
原帖由 seed0147 於 2009-10-9 23:05 發表
請問一下 我照上面做得 可是沒出現Insurgency的遊戲 我安裝STEAM
UnDeadPatch333.exe放進STEAM的資料夾 全部選Y 但是我看我的遊戲裡面沒有出現Insurgency.....可以幫我一下嗎? ...
你在我的遊戲那裡找 下面有很多遊戲 你找到ins便下載吧

25 12
發新話題