19 12
發新話題

我想入團!~

[Close]

我想入團!~

本人新手一名~     但望貴團可以收我入團     本人從不搞事~   
希望唔好要我考入團試   因為我唔系成日得閒- -||
我入團目的    系識志同道合的朋友

msn 漏左0 0||

[email protected]   系我msn

英雄

因為大多數都系v 英玩   所以沒有特別專長既英
但一旦有幸入到鬼團  我會努力練團戰英~

斧頭幫

= =

我琴晚以為系你地加我  我就入左 - -||  點知-- ||   入錯團啊》《“”“  救命呢~

引用:
原帖由 白目肥料 於 2009-10-3 01:34 發表
我琴晚以為系你地加我  我就入左 - -||  點知-- ||   入錯團啊》《“”“  救命呢~
會唔會吹大左呢

haha綠甩咁得閒既=0=之前都吾見你上團版既

引用:
原帖由 StaRK〞休 於 2009-10-3 08:53 發表
haha綠甩咁得閒既=0=之前都吾見你上團版既
E排冇咩野做 上黎上下吹

點解甩哥咁快升到5lv嫁  

引用:
原帖由 愛憶乂小森 於 2009-10-10 07:17 發表
     點解甩哥咁快升到5lv嫁  
咁都都話快

直接加嵐爺咪得  
咁甩哥你升lv 快過我 咁就=好快

引用:
原帖由 愛憶乂小森 於 2009-10-10 13:01 發表
   直接加嵐爺咪得  
咁甩哥你升lv 快過我 咁就=好快
想快d入到真3呀

我想入團=.= 資料如下

最勁:信長/$#/美定/肥川/所有直爆英
msn:[email protected]

引用:
原帖由 Mr神秒 於 2009-10-13 20:32 發表
最勁:信長/$#/美定/肥川/所有直爆英
msn:[email protected]
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=149335&extra=page%3D1自己加

點解唔直接加嵐爺 打3分ge

19 12
發新話題