21 12
發新話題

||~SwEeT~||A_A baby抄人團名

[Close]

||~SwEeT~||A_A baby抄人團名

咩料???
做乜抄我地d人團名?

抄我名lo/3\
我係6仔
  6條6咖7.7
       B.P~*||666666<------我先係正版^^

A_A咁大獲..推下先.........

敏敏/33\我比人抄...

推啦..咪比佢沉................................

baby 佢係咁
好鐘意用人name
so 冇人入sweet team
wait for Sniper Ghost Warrior

引用:
原帖由 牙明k 於 2009-9-28 22:05 發表
baby 佢係咁
好鐘意用人name
so 冇人入sweet team
無人入?
之前10幾廿人 入

明k,人地個團都好多人架-.-不過好小人正常姐= =

引用:
原帖由 T0mMy乂KinG 於 2009-9-28 22:21 發表
明k,人地個團都好多人架-.-不過好小人正常姐= =
刀mix 刀match?

咁賤既-.-?
抄人地團名  
重要玩到成個傻仔咁
望黎望去 槍都唔識開咁

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-9-28 23:17 發表

刀mix 刀match?
???
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 6# 的帖子

唔好kai啦   我保正我唔係佢..  我唔會ch人name  仲有 我唔玩ice的

如果我係佢我唔玩CS   講真我唔會ch人地name  

如果我冇估錯  係有人ch左e個人個name之後ch 我個個  我都唔同你地B.P  d玩的   我人頭保證

hk

回復 6# 的帖子

牙明k  你是否針對我????
hk

我想講 係66666改baby個名 唔係baby改66666個名sosad

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-10-6 21:06 發表
我想講 係66666改baby個名 唔係baby改66666個名sosad
即係
B.P~*||666666抄人團名 ???

21 12
發新話題