18 12
發新話題

vLan 最新支援遊戲

[Close]

vLan 最新支援遊戲

vLan 最新支援三款遊戲
Need For Speed : SHIFT (設置於賽車遊戲分類(RAC));
FIFA 2010 (設置於體育遊戲(SPT)); 及
Red Faction : Guerrilla (設置於射擊遊戲(FPS))

好波 終於可以試下red faction 連線拆野既樂趣

need for speed shift D畫面又靚左好多

爲什麽沒有街霸 4啊

引用:
原帖由 shenwei870808 於 2009-9-29 21:09 發表
爲什麽沒有街霸 4啊
ED應該冇可能會整掛 =______=

Need For Speed 支持.畫面好靚

引用:
原帖由 shenwei870808 於 2009-9-29 21:09 發表
爲什麽沒有街霸 4啊
街霸4的第三方網上對戰系統有點設計上的問題, 所以要開區比較麻煩. 但係到綜合區連線是可以的

Need For Speed : SHIFT << 有冇得down= = 我想玩下= =

上面個個打錯 sor= =  Red Faction : Guerrilla << 呢個有冇得down-.-

點解我禁FIFA 2010 (設置於體育遊戲(SPT)會彈個網出黎話:指定的版塊不存在,請返回。

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-9-30 16:09 發表
街霸4的第三方網上對戰系統有點設計上的問題, 所以要開區比較麻煩. 但係到綜合區連線是可以的
必需要正版sf4先可以連嗎?

引用:
原帖由 dllo 於 2009-10-11 10:58 發表

必需要正版sf4先可以連嗎?
如果你用左第三方既連線程式, 無需正版都可以

岩岩del左隻game..先開區... :L

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-10-13 12:55 發表

如果你用左第三方既連線程式, 無需正版都可以
有教學嗎?

有闪点行动系列吗?现在又新出了AA2了。

Red Faction : Guerrilla玩咩????

18 12
發新話題