50 1234
發新話題

一個不知廉恥既玩家

[Close]

一個不知廉恥既玩家

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=155019&extra=page%3D1
(本身都懶理    但對於佢話被"屈"所感到噁心)

我game名叫uncle_ken
平時玩d"慢鏡場"玩唔到狙(awp老手會明我講乜)
別名叫joey_lead    正是我=]

首先   我都係一個成日俾人話cheat既玩家   都見慣不怪了
所以我明白俾人冤枉既感受
所以有被懷疑既玩家  我都會m6 睇過究竟
味有100%既把握  我都唔會話佢係cheat

佢根本就肆無忌憚咁用3d
我唔明白點解咁多老手都睇唔出
當日我已經m6睇住佢玩左10幾廿場
已經confirm左佢係3D

你以為先聲奪人就可以掩飾自己既行為?
只會欲蓋彌彰!
你米再自欺欺人啦
你可以繼續否認你用外掛
我亦都阻止唔到你繼續用外掛
但係贏左個遊戲  輸左個品格有乜謂?!
(有冇用你自己知   你自己反思下)

我自問年紀都唔細
但想呼籲一樣野
任何野
都有佢既遊戲規則!
我唔希望有人耍手段去破壞佢!
外掛只係一隻令遊戲技術止步既軟件!

另借用玩家Zero`一張圖片

我都知佢會否認  我影低左部份片段
其中一段較明顯(其實前期有一些更明顯  但味有捕捉)
供各位鑑賞
1.   0:03      當時係10幾人打10幾人   正常唔會咁樣衝過去t-home(毫無防範)
2.   0:10      當時個距離係冇敵方腳步聲  佢係zoom住個人出  岩岩好剩係個個位有人
3.   0:32      當時佢被閃個正著 但係仍然可以camp住a門個位岩岩好
4.   0:45-0:47 當係聽到槍聲
5.   0:50      當係聽到腳步聲

個人意見

拒全程走路冇停過 去到黑色隧道果邊都冇防範有冇t係到(awp冇放大就知) 同埋果係咪真係lucky成咁去到邊都見到t係到 同埋正常玩awp都知沖係會死得好kai 同埋我知到有D外掛 係放係cs檔到幾時開都得+唔比人ch到  就算拒係咁-6 拒係咪真係咁信拒Ge 第6 0感 囉把awp真沖呢?!

高手~
ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

ch

ch la la la la la la la

神到佢-.-   咁多camp位佢睇都唔睇下   有人camp個d佢先去-.-

0.03 : 聽聲都知啦傻仔
010 : 上次勁 手然 多人用awp camp中門,d人一定照版轉換架啦
032 : 玩得耐d2都知 t a門係邊啦

引用:
原帖由 火之新城 於 2009-9-26 22:31 發表
0.03 : 聽聲都知啦傻仔
010 : 上次勁 手然 多人用awp camp中門,d人一定照版轉換架啦
032 : 玩得耐d2都知 t a門係邊啦
4個字
"死不悔改"-.-"

比人講中就話人死不悔改

引用:
原帖由 火之新城 於 2009-9-26 22:41 發表
比人講中就話人死不悔改
我唔想引起罵戰
你係唔係cheat亦都唔須要我多講

好勁
上斜邊到都冇睇,仲要半路zoom住咁上

可能性:
1,真係有實力
2,玩外掛不會扮(粗俗d可以講係傻仔)

尼D唔係外掛~

我話"一定"唔係~

HEHEHEHE

尼D叫神~

我地D細路唔識ga~

"聽聲都知啦傻仔"(我buy)
"玩得耐d2都知 t a門係邊啦"(我都buy)
"超遠距離係有敵方腳步聲"(我最buy)

尼d係大人先識, 我地d細ge係唔識~

我最想學係遠距離描定, 一描就有人, 個度仲一定冇人camp~(超神奇人)

被閃個正著都可以唔怕人shoot, 照企~(有膽色)

仲有係一d camp位唔望照過~(覺得比人camp碎料~)

入a門個下可以知人點look, 避開人地視線~(有經驗~)

尼d係強的表現~(cs之神~)

ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-9-27 00:48 發表
尼D唔係外掛~

我話"一定"唔係~

HEHEHEHE

尼D叫神~

我地D細路唔識ga~

"遠距離係有敵方腳步聲"(我最buy)

尼d係大人先識, 我地d細g ...
我都同佢講
佢係唔係cheat
唔須要我多講

回復 6# 的帖子

你是影片中的主角嗎?
你的說話好像是在 死撐

「玩得耐d2都知 t a門係邊啦」
我buy呢個

不過更加buy  玩得耐CS都知 被人閃左唔會仲突頭lor lol
更何況被人閃咁耐

引用:
尼D唔係外掛~

我話"一定"唔係~

HEHEHEHE

尼D叫神~

我地D細路唔識ga~

"遠距離係有敵方腳步聲"(我最buy)

尼d係大人先識, 我地d細ge係唔識~

我最想學係遠距離描定, 一描就有人, 個度仲一定冇人camp~(超神奇人)

被閃個正著都可以唔怕人shoot, 照企~(有膽色)

仲有係一d camp位唔望照過~(覺得比人camp碎料~)

入a門個下可以知人點look, 避開人地視線~(有經驗~)

尼d係強的表現~(cs之神~)
相信大家都清楚佢有沒用啦.....  希望d人開ser   裝番d防cheat 啦..(廢事嘈)
K.J

50 1234
發新話題