發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
引用:
原帖由 stoner_jun 於 2009-5-7 07:15 PM 發表

緊係要啦
最欣賞Ap話 : "我唔會諗人地係唔係cheater喎 .. 就算係既咪當佢高手咁打囉"
Ap.簡直是我的偶像....我心目中的TOP PLAYER!!
我不配..

引用:
原帖由 一千零一個 於 2009-5-10 19:17 發表

Ap.簡直是我的偶像....我心目中的TOP PLAYER!!
同意!

Ap.技術唔差,又未去到top top,佢係勁在同好多人打都夾到,贏率亦都好高,就算佢隊team整體實力低對方一線亦都可以帶得好好地什致可以贏埋。

人品又好,同佢打好開心。

引用:
原帖由 ppcar 於 2009-5-11 12:23 AM 發表

同意!

Ap.技術唔差,又未去到top top,佢係勁在同好多人打都夾到,贏率亦都好高,就算佢隊team整體實力低對方一線亦都可以帶得好好地什致可以贏埋。

人品又好,同佢打好開心。 ...
=.=同意你"佢係勁在同好多人打都夾到,贏率亦都好高,就算佢隊team整體實力低對方一線亦都可以帶得好好地什致可以贏埋。"呢句...
完全唔同意你"Ap.技術唔差,又未去到top top "呢句....

佢帶住我呢個新手都隨便炒人地4000分以上...咁重唔算top top- -?
咁如果依你睇法點先算係top top級呢?

我不配..

引用:
原帖由 一千零一個 於 2009-5-11 01:54 發表

=.=同意你"佢係勁在同好多人打都夾到,贏率亦都好高,就算佢隊team整體實力低對方一線亦都可以帶得好好地什致可以贏埋。"呢句...
完全唔同意你"Ap.技術唔差,又未去到top top "呢句....

佢帶住我呢個新手都隨便炒人地40 ...
咁帶新手打新手炒4000都唔係難事 .................. =.=

不過 ap 真係勁o既 .........
技術好唔好 , 呢o的野好見人見智 , 亦都自有公論 , 唔駛拗 ~~

不滿!?..  
頭先玩左2場..  而2場都有d無品人仕入泥玩野
其1 : 話說某人有到泥我地打緊tank..  佢諗住追住隻tank泥打.. 反而俾佢打返轉頭 down左
就開mic吊人話:你班x樣識吾識打tank 架!?  我回話:你把口甘臭.. 今日擦左牙未?
最後本人被其tk..  仲走場

其2 :  某人有到埋1開波就勁衝..  甘我地打緊tank..  而佢就柄埋1邊,,  當無事發生甘-3-"
甘有人死左好正常甘等齊人先開門,,   齊人反而佢吾開門系出面搞搞震..  甘其他果2個玩家咪鬧佢l0r..   好喇戲玉到了..   我已經走到好遠打死隻tank  佢系後面俾"煙產佬"拉左 甘俾佢玩果2個玩家就突登吾救佢  圍住佢系到睇戲..   甘我就"哼"1聲..  反而俾佢吊我吾救佢..  當時吾知俾咩反應佢好..  甘咪好聲好氣同佢講:睇清楚個名先好埋鬧   不其甚解反而用粗口回話

總結以上2個例子..  vlan而家多左好多白目玩家  不分清紅皂白.. 誓要做裝網絡英雄

首先好多謝有人賞識我。

不過依度始終係抱怨區,唔好傾D同抱怨無關既野,無謂令到依個貼失去原意,令版主難做。

版主已經失蹤..同埋我諗只要你地唔引起鬧戰版主都冇乜所謂既=p

引用:
原帖由 キくりソム 於 2009-5-11 17:39 發表
版主已經失蹤..同埋我諗只要你地唔引起鬧戰版主都冇乜所謂既=p
抱怨﹕你唔知版主係邊個 =)

前身合是採蓮人 門前一片橫塘水
抱怨:版主都唔識咁大件事!!!? 我點會做得出

引用:
原帖由 キくりソム 於 2009-5-11 06:55 PM 發表
前身合是採蓮人 門前一片橫塘水
抱怨:版主都唔識咁大件事!!!? 我點會做得出
兩位都唔好睇得太重

呢個post卑大家發洩下既姐..唔好罵戰就冇問題..想吹水都冇所謂.樓主果位版主已經冇做了

抱怨:點解咁多人開個場唔得又要係到開....

咩你地唔知AP個頭像係咩~~~係瑪利奧果粒無敵星星, 食左就無敵

個粒係BAPE個粒星黎啦下=.=

點解貢多老番...........................................................................

點解貢多friendly fire..................................................................

點解貢多低能插件.....................................................................

Vlan D 人好多都好noob
好小見到真係識玩

發新話題