發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
抱怨:點解vlan 咁多狼群

抱怨: 點解vlan 晚晚lag 機

抱怨: 點解kc 話我成日整野佢嘆/_\

岩岩好4個=]抱怨完 順晒~"~

回復 17# 的帖子

d人玩進階= =
唔好講到人好似新手咁...

最憎果d唔等齊隊友就叫救援既仆x次次都搞到死哂自己又唔係勁
大佬玩簡單都唔會喇何況玩專家
都唔知係咪有心玩野

好憎個D自視好高個D人...
係個到發言一兩句,有三,四個朋友就覺得好威個D人
好似成個VLAN一定要識佢咁..就算係 vlan01,11,13得罪佢
都要佢成班朋友撞入01,11,13, 特登去嘈
入到去玩,比個唔識佢O既人踢O左出場,,就班晒馬入去話咩 4V4,唔係淆丫
咁樣咁樣...

講完希望少d人係咁...

回復 36# 的帖子

L4D黑社會 ?

抱怨:缺人手試新圖 .. 搞到要HOLD到 4月23號
Stupid Mankind。

唉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
考試啦~~唔俾玩~要溫書~連開機都要set pw~
今日先開機俾我上下網~睇住阿哥係度玩,自己就溫書~條癮吊住吊住好難受~
不過幾個月姐~~考完試先玩~

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-4-14 16:42 發表
今日有個zion團既人教我隊玩 條友係咁開咪教 我地無理佢 佢自己一個行 最後佢緊係比人撲左 人地2個跟住我 佢自己守角  我連開咪都唔想開-_-佢自己講哂 當我地新手咁 最後我緊係走左la 有冇錯/__\ ...
我都好驚d開咪但又唔勁ga人,係咁叫人跟佢但又唔知自己d打法唔好

點解d人玩電腦要玩上腦!!!

打L4D死左會好似真人會死咁款果咋呢..

精神分裂中....
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-4-18 01:04 發表

精神分裂中....
甘樣先覺得生命既寶貴

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-4-18 01:04 發表

精神分裂中....
笑左~~
香港人係咁嫁啦,冇一刻係放鬆~

vLan13勁多激動少年
你做肥仔噴唔哂佢踢你
做Hunter撲少過3野踢你
做Smoker拉唔夠10秒踢你
做Tank清唔到場踢你
玩場Game洗唔洗咁火呀?

引用:
原帖由 Naliorz 於 2009-4-20 19:02 發表 vLan13勁多激動少年你做肥仔噴唔哂佢踢你做Hunter撲少過3野踢你做Smoker拉唔夠10秒踢你做Tank清唔到場踢你玩場Game洗唔洗咁火呀?
其實都有d人幾好人既激動少年一定有架啦,rip

抱怨: 部機太廢玩唔到L4D
按圖即可進入信長之野望區

發新話題