發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]

Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

規則如下:

1.不得連超過5帖 ( 有冇咁多人比人怨呀- -? )

2.內容不得含有粗言穢語

3.不得於引用本帖任何回復 從而發起罵戰

本貼作用:

1.比你發洩 唔鋸就鬧

2.謝絕更多抱怨類的帖子誕生

3.防止引起鬧戰

PS: 如13/4後,再見有任何抱怨類的帖子即刪
       此帖下沉後 我會再提升

Stupid Mankind。

個KC囉!
成日講日文串我!
仲搞到我好唔開心添!明明對聽日文好有信心架嘛!!!
點知卑佢講左幾句~我先發覺原來我唔識聽!

唉!!!~~~ 灰到盡頭呀!!!!!

仲有呀..個Alan呀..成日話我樣既問題所以部電腦有事.
但係佢嚮度果陣我部腦又冇事喎!
跟住佢就借d易係度串我話我樣衰啦..凸...vlan d版主冇個好人架
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

=.="係咪丫?

咁衰@@真的 嗎? 呵呵!!~呵呵!~~~

抱怨d人玩完成日走場
冇次係可以一個圖玩兩次同兩team人

引用:
原帖由 chrischoi399 於 2009-4-14 00:04 發表
抱怨d人玩完成日走場
冇次係可以一個圖玩兩次同兩team人
打得街場就預左架喇 ..........

成場靜英英冇計傾打得幾好都悶啦 ..........
通常搵fd打fd先可以打足全場 ..........

引用:
原帖由 7_11 於 2009-4-14 00:33 發表

打得街場就預左架喇 ..........

成場靜英英冇計傾打得幾好都悶啦 ..........
通常搵fd打fd先可以打足全場 ..........
唉 係vlan 冇fd 好難打得有默契 好多時都冇心機玩
見到對面成班fd我就自己一個對住班唔識既人
好灰=.= 玩果陣有冇默契 唔洗一定要多野講架
問題佢地唔識玩(自認自己 都唔係好識玩)
玩起黎 真係好冇隱 同對面差太遠d實力
好想有d 有實力既人 一齊玩 先有心機玩d

引用:
原帖由 chrischoi399 於 2009-4-14 00:37 發表

唉 係vlan 冇fd 好難打得有默契 好多時都冇心機玩
見到對面成班fd我就自己一個對住班唔識既人
好灰=.= 玩果陣有冇默契 唔洗一定要多野講架
問題佢地唔識玩(自認自己 都唔係好識玩)
玩起黎 真係好冇隱 同對面差太遠d ...
重點係開咪唔係講戰術囉 ............ /.\
吹水同互串佔左9成

打得好 , 做番好自己 , 自然有frd"自己走埋黎" ~~~~~

有, 想呻好耐, 近排可能d人玩耐左, 用厭左連散or m16
好多低手sniper 出現, 喵得好慢, 同成日係d 路口射, 蹲低過都好易tk到
好難夾

引用:
原帖由 7_11 於 2009-4-14 00:44 發表

重點係開咪唔係講戰術囉 ............ /.\
吹水同互串佔左9成

打得好 , 做番好自己 , 自然有frd"自己走埋黎" ~~~~~
自己一個神極有限 唔通玩闖關神有用咩
係對抗場 唔係自己神就得 要靠成team合做先有用
自己有幾勁 隊友唔識玩 你都會比佢牽連埋=.=
我玩對抗經常出現哩d情況 我自己唔扣血 成team 紅晒 又行得慢
我番轉頭救人/幫佢地 我就比人圍
跟本唔係講自己有幾神 係講大家有幾合作..

我見過d人 成班fd 有一次少左個 我過去同佢地玩
佢地唔開mic 大家衝得勁快.. 血扣得少..合作一流
我自己都比佢地帶動到 玩左一場就有默契
跟住係 豐收果關 由頭贏到落尾

我都唔係好神手姐 比隊友帶動而已

引用:
原帖由 edwardsaid 於 2009-4-14 00:44 發表
有, 想呻好耐, 近排可能d人玩耐左, 用厭左連散or m16
好多低手sniper 出現, 喵得好慢, 同成日係d 路口射, 蹲低過都好易tk到
好難夾
人人都有新手o既時候 ,
初頭渣sniper一定會唔多就手 ,
就算你玩慣cs玩慣awp ,
拎起l4d支sniper都完全唔同 feel .........
打多o的先會熟能生巧 ........

我打左咁耐都仲係用QQ去關狙擊鏡 .............. /.\

唔好引用回覆呀 睇清楚先打啦

引用:
原帖由 chuntz 於 2009-4-14 00:58 發表
唔好引用回覆呀 睇清楚先打啦
重點係後面果句囉 ..............

重點係你自己都係咁lo...

估唔到alan係d咁既人黎

發新話題