發新話題

[Counter-Strike] '`F0rEveR*{ x } .: 團隊By x-JaPaN 收人:D (更新至11/10/2009)

[Close]
cs名 :FoR32$

玩左幾耐 : 2年

主力槍械 : AK,M4

聯絡方法(msn / pm ) : [email protected]

引用:
原帖由 32仔 於 2009-10-6 20:14 發表
cs名 :FoR32$

玩左幾耐 : 2年

主力槍械 : AK,M4

聯絡方法(msn / pm ) : [email protected]
`'我會安排Test你..'
-Nub<3*,;[ x-JaPaN ]

我又入. (講笑-.-")

幫手整L0G0 .\/."
KraiN.

引用:
原帖由 Kn. 於 2009-10-6 21:58 發表
我又入. (講笑-.-")

幫手整L0G0 .\/."
`'之前米幫你整過..你話噴唔到既-,-'

回復 64# 的帖子

我剛make左個 yellow heart forever X logo -v-
. Y u  Y.l { R *.

引用:
原帖由 dicturetion 於 2009-10-6 22:03 發表
我剛make左個 yellow heart forever X logo -v-
`'我知道喔._.好美`xD

回復 66# 的帖子

都係覺得黑紅系列令d-33-
d心心我排到死死下=__=

引用:
原帖由 dicturetion 於 2009-10-6 22:20 發表
都係覺得黑紅系列令d-33-
d心心我排到死死下=__=
`' 仲唔Sd比帥氣團長'v3v

'`我要推..~0~'*升呀'!

add no.10

* 注意事項

1. 本團沒有特別事不接受任何got5 , match
  2. 禁止使用本團名義私自接受got5 , match

3. 禁止開咪唱歌
  4. 禁止提水 (死者)
  5. 禁止團員在團伺服以外聊事鬥飛

6. 禁外掛
   - 發現一切懷疑作弊程式 , 請check 他 i.p / vlan ac 名 和 影相 po 上本頁

7. 請各團員不要亂改名
  8. 需長期上線
  9. 團練時間後補 / 令行通知

10. 請勿亂加友團 , 需經本團團長同意 , 尊重他人意願 [針對某團行為而設]

引用:
原帖由 dicturetion 於 2009-10-9 07:01 發表
* 注意事項

1. 本團沒有特別事不接受任何got5 , match
  2. 禁止使用本團名義私自接受got5 , match

3. 禁止開咪唱歌
  4. 禁止提水 (死者)
  5. 禁止團員在團伺服以外聊事鬥飛
  6. 禁外掛
   - 發現一切懷疑 ...
`'我加返啦._.

`'*..我要推'*0*'''*

AlT!tuD3 貴團支持友團'`F0rEveR*{ x } .:
KraiN.

回復 73# 的帖子

1仔,,,,,做左友團 ;] ?

剛入團的 一,一
'`F0rEveR*{ x } .: [N!Ght.'|
加我名

發新話題