發新話題

2007年3月份 VIP 名單

[Close]
唯然少左玩war3~但都有份~開心

引用:
原帖由 Saghk00496 於 2007-3-5 22:49 發表

答問大會中的對答不可以算是罵戰
因為有人在中間控制兩人言語上的語氣和用詞
而且兩個侯選人只是用不同的方式對答  沒有直接攻擊
而你說討論要加以責備這個point我不能認同
因為當你討論時會加以責備的話即是你已經 ...
當佢明白果時佢就成功的了._.

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-5 23:05 發表
例子:

梁說: 「曾最決斷係清鐘樓 曾冇一樣野成功, 最決斷係清鐘樓」

梁說: 「西九失敗係單一招標, 曾冇反省過。」
西九失敗係就係有d問題

清鐘樓完全冇問題喎._.

你要知之前都有咨詢公眾(起碼有部分人知先)
等到佢要拆先黎阻住清拆~點睇都係果部分人有問題~
而且~唔拆問題仲大~浪廢錢唔在講~連計劃好要起既野都要推遲起~

最後一點:不要將自己認為對的加到別人身上~你的看法絕對不會與人一樣._.

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-5 23:18 發表
就是這樣才值得拎超黎討論
否則討論有何意義?
自己顧自己已經足夠了?
觀點與角度啦=_=
有時唔好太執著~

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-6 17:32 發表
你誤會了我是問你指哪件事 指甚麼 不是問你意思

p.s. 又是一個主觀性很重的「根本」
我個人認為你自己感覺太強-.-
客觀少少睇會好d

引用:
原帖由 高達貓 於 2007-3-6 19:57 發表
thx
冇得做vip了
針對的人比之前小左好多
你做唔做vip都唔關事-_-
你行為方面先係俾人針對既原因

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-6 22:21 發表
有咩比「不和」「反左面」更平和 但又要表達得到意思
是他太敏感了吧

我所針對的是他由始至終未能提出理據
只在字面上死撐
有些事只能用事實證明~

好似咁~你有理據證明耶穌存在嗎?
我諗唔到有咩證明佢存在(我讀左5年宗教~會考考埋我都唔信教-_-+)

聖經預言某年會世界末日(唔講邊年啦)~唔係既話係咪證明左根本唔岩lolz?

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-6 23:01 發表
「有些事只能用事實證明~」這就是其中一種理據(開始明白了?)
耶穌存不存在 沒人能夠肯定 所以無神論者絕對唔會被覺得是錯的
聖經可以話係根據啦~
2xxx年係世界末日(聖經預言的)~只要係既我咪信係真囉(我有生之年應該會證明到-_-)

無神論如我者可以算道教的~順其自然~

引用:
原帖由 高達貓 於 2007-3-7 02:44 發表

但係我唔做VIP之後...
之前KICK我的人冇KICK了(之前仲KICK的)
我改好了嗎
但係依幾日心情唔好....
小D打機好了
咁唔知你-_-
我覺得係因為係行為幼稚先會kick你的

引用:
原帖由 Simon狗雪 於 2007-3-7 20:03 發表

佢最好唔好成日教人做野-__-'''

因為會自身難保-.-
我成日點人喎
不過應該係佢d言語上既問題大d

發新話題