發新話題

2007年3月份 VIP 名單

[Close]
O..

點解我ar哥佢有名既

食人妖!再生!巫毒勁舞!

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-5 00:51 發表
smileboy認為我在這個論壇只是一個引起罵戰的人?
可能你個位比話你個個人搶左-.-'''

又冇我= =

引用:
原帖由 龍龍小龍龍 於 2007-3-5 20:41 發表
又冇我= =
點解會有你-.-''

嚇到了-o-
是不是要打篇感謝文賺下分XD?
不容哭泣
  不容敗陣
    強打精神
      燃盡血肉
  只為那份承諾

引用:
原帖由 阿町 於 2007-3-5 20:55 發表
嚇到了-o-
是不是要打篇感謝文賺下分XD?
可能是吧

VIP名單這次真的意外啊~

謝謝各位大大
我會再努力令vlan更多話題s 唔會悶^^

引用:
原帖由 Simon狗雪 於 2007-3-5 20:35 發表
可能你個位比話你個個人搶左-.-'''
冇計啦
sweetom 同 張仲良 都同我反左面
其他版主/管理員都唔多推薦vip的
而且我只活躍在信長區,常見問題 & 用戶建議區,論壇事務 & 版主申請 +用戶申訴區

p.s. 我所推崇的是有道理的罵戰 不是盲目對罵

落選左呀~~~
今個月要努力

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-5 21:28 發表
好有冥頑不靈既feel..  
如果大家唔認同..  而自己又死命堅持  那只好

成日提出罵戰呢個名詞  好容易予人反感  既然係有道理咪平心靜氣討論..
因為罵戰  根本就係過火的討論  唔會有助討論, 只會妨礙討論
不然大家主張的理性討論  怎麼值得推崇啊..
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

我友無,唔知d版主係唔係對我唔信眼,好唔開心,我都唔知幾為vlan

今次d VIP有d我覺得卸好過佢

引用:
原帖由 plastic_pan 於 2007-3-5 22:18 發表
我友無,唔知d版主係唔係對我唔信眼,好唔開心,我都唔知幾為vlan

你唔會係度話緊小弟吧

失敗者的幽靈團員

引用:
原帖由 Saghk00496 於 2007-3-5 22:27 發表

你唔會係度話緊小弟吧
我估都係....你一分都冇都做到vip

佢就........

引用:
原帖由 plastic_pan 於 2007-3-5 22:18 發表

我................只希望你唔好整日唔睇版規灌水

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-3-5 21:39 發表
有道理咪平心靜氣討論..
(罵戰)唔會有助討論, 只會妨礙討論
平心靜氣也可以罵別人 (帶有責備的意思已經是罵了)
理性的罵戰 不會妨礙討論的
反之 能夠促進討論
因為有理地指出別人的錯處 再加以責備 能夠使別人更加需要辯護

平心靜氣, 有時別人會覺得事情不重要 大多可以不理會你 甚至覺得你不是在責備他
(所以罵戰是平心靜氣後的進一步行動)

梁家傑在答問大會所提出的 也有很多責備政府的言詞
但只要是有道理的話 我們也不可以說有錯
而且我們不可以說 罵戰被「公認」為不對  罵戰「根本」就是錯

發新話題