發新話題

●Outdated●

[Close]
殺人狂魔.證據.
↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

新伙伴 ─ 無情劍客
Welcome to join .中華街.
↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

多情 留MSN 比我地

嫩嫩禧.新加入.

點係signature位放圖

引用:
原帖由 Distance☆° 於 2009-10-6 16:06 發表
睇下自己既權限

引用:
原帖由 Distance☆° 於 2009-10-6 16:06 發表
我既

可以放圖

我想想入團= =

錦我要點仙可以搵到佢地呢- -....我要入團>"<

本人MSN:[email protected]

引用:
原帖由 刃の悪い異 於 2009-10-8 14:16 發表
錦我要點仙可以搵到佢地呢- -....我要入團>"<

本人MSN:[email protected]
PM 佢地 發短消息...

入團....

希望入到你地團
想學下野
仲想玩團戰
msn : [email protected]

回復 25# 的帖子

你已有團隊  團名  FigHt_BacK︱

引用:
原帖由 Distance☆° 於 2009-10-10 17:50 發表
你已有團隊  團名  FigHt_BacK︱
佢差一個團就入左十個團MA

SORRY了 我哩排有問題 冇朋友

個個退晒團

引用:
原帖由 五殤║澪 於 2009-9-30 01:57 發表
點解古會入左黎0..0
發生咩事

發新話題