23 12
發新話題

tk既要點係咩?新手救命問題~_~

[Close]

tk既要點係咩?新手救命問題~_~

我fd話比我知tk要等兵仔紅血先得

我等左佢紅血啦~按a去打佢- -

但係次次都未洛手隻兵就死左-.-''

同埋好似要等時間甘

按完都唔知點解未打洛去~_~

TK姐係teamkill囉=0=  
tk要好準~~見到隻兵得番少少血...你計埋自己行埋去既時間...
仲要打落一定死左果隻自己既兵...
係好講技術=3333=

tk要勁一定要尾刀勁左先得,
如果新手都係盡量集中學左執兵打木先,暫時唔好掛住tk住
等執兵練熟左再試tk

練好汁兵 基本上tk 都唔成問題 但要一路tk一路汁兵對剛學的人唔係咁易
最緊要注意d兵既起手動作 提醒你 d兵最好真係最後一下先殺/tk
好似 隻兵有100  血 你有100攻 小兵有50 攻 你就應該係小兵打完 得返最後一下先殺 因為如果太早汁/tk 會將個戰線推前 好多人都忽略左呢一點

甘我練完汁兵先=_=我汁兵都汁好少

你地一場有幾多木?==

或者當你英雄夠攻既時候  試下「狂按a+左鍵」點擊隻小兵  

成功率有80%     不過長期打落去會手軟
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-3-4 11:20 發表
或者當你英雄夠攻既時候  試下「狂按a+左鍵」點擊隻小兵  

成功率有80%     不過長期打落去會手軟
之後你的滑鼠
要買個另一隻

其實做到6lv 前汁到20木已經算好了

引用:
原帖由 維記 於 2007-3-4 16:17 發表
我6lv 最多試過11木到13木左右- -

通常得5-9木-.-

引用:
原帖由 Simon狗雪 於 4/3/2007 21:33 發表

我6lv 最多試過11木到13木左右- -

通常得5-9木-.-
証明你汁兵重未得最低最低要求都應該16木汁兵之魚重要壓下人/唔比人壓

引用:
原帖由 高達貓 於 2007-3-4 13:51 發表

之後你的滑鼠
要買個另一隻
唔會..  我玩左真三近兩年  再玩左一年信長  隻老鼠仍然健在
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
我15-19木
好嗎

引用:
原帖由 高達貓 於 2007-3-5 17:32 發表

我15-19木
好嗎
你汁到咩-.-'''唔好呃人啦-3-!!!

魏國下路對關張…
基本上只可以靠lv1.2.3果陣汁兵
比盡你都係得8.9木…
之後除非cp 如果唔係一路壓到你傻-.-
不容哭泣
  不容敗陣
    強打精神
      燃盡血肉
  只為那份承諾

引用: